Δημοψήφισμα για το ευρώ θέλει ο Γκρίλο

«Πρέπει να ξανασκεφτούμε την Ευρώπη. Εμείς σκοπεύουμε να κάνουμε για ένα χρόνο μια (εκστρατεία) ενημέρωσης και έπειτα να ανακοινώσουμε δημοψήφισμα για να πούμε ναι ή όχι στο ευρώ και ναι ή όχι στην Ευρώπη» δήλωσε ο αντισυστημικός επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο.

Μιλώντας σε συγκέντρωση στην περιοχή Μιράντολα, που επλήγη από τον σεισμό πριν ένα χρόνο, ο Γενοβέζος κωμικός είπε: «Σχετικά με το ευρώ και την Ευρώπη,

οι Βρετανοί μας μαθαίνουν τη δημοκρατία. Κανένα κόμμα δε μπορεί να διεκδικεί το δικαίωμα να αποφασίσει για 60 εκατομμύρια ανθρώπων».

Στη συνέχεια, και ενώ οι συγκεντρωμένοι τον επευφημούσαν, δήλωσε: «Δεν είμαι τρομοκράτης, είμαι ο πιο μεγάλος ευρωπαϊστής που υπάρχει και θέλω να πάω στην Ευρώπη να συζητήσω ένα plan B για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι όταν θα είναι έτοιμος να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, ώστε να αποφασίσει ο λαός αν θέλει να παραμείνει ή όχι στο κοινό νόμισμα.

Παράλληλα βέβαια με τις προβλέψεις του για μελλοντικό δημοψήφισμα, ο Γκρίλο είχε την ευκαιρία μέσα στο πλήθος να εντοπίσει έναν παλιό του έρωτα…

Ενώ μιλούσε στους συγκεντρωμένους, κοίταξε μια ξανθιά γυναίκα επίμονα και της είπε: «Εμείς οι δύο γνωριζόμαστε; Νομίζω ήμασταν ζευγάρι όταν ήμασταν μικροί. Είσαι εσύ;».

Όταν η γυναίκα απάντησε θετικά, εκείνος κατέβηκε από το πάλκο και, ζητώντας συγγνώμη από το πλήθος, την πλησίασε, την αγκάλιασε και τη φίλησε τρυφερά.

Keywords
Τυχαία Θέματα