Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Λαμποράλ Κούτσα (21:30, Novasports3) και θέλει την νίκη με την οποία θα κάνει πολύ σημαντικό βήμα για πρόκριση στην συνέχεια της διοργάνωσης.

Πάνοπλος θα είναι ο Παναθηναϊκός για τη δεύτερη αγωνιστική του τοπ-16 της Ευρωλίγκα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προπονήθηκαν κανονικά χθες επί ισπανικού

εδάφους με τον Αργύρη Πεδουλάκη να βλέπει μετά από πάρα πολύ καιρό όλους τους παίχτες του να βγάζουν το πρόγραμμα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά την φετινή σεζόν που οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στη Βιτόρια και η τρίτη που θα αντιμετωπίσουν το συγκρότημα του Σέρτζιο Σκαριόλο, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονταν στον ίδιο όμιλο και στην κανονική σεζόν της διοργάνωσης. Στην προηγούμενή τους επίσκεψη στην ισπανική πόλη γνώρισαν την ήττα από τους γηπεδούχους με 79-77.

Η Λαμποράλ, που έχει αμφίβολο τον σέντερ Λαμόντ Χάμιλτον, στα τελευταία έξι παιχνίδια στην έδρα της μετρά πέντε νίκες, ενώ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην φάση των «16» της Euroleague, νικώντας την Ουνικάχα στη Μάλαγα και προέρχεται από σημαντική νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, θα έχει την στήριξη των φιλάθλων της που αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών».

Η αναμέτρηση θα είναι η 17η για τις δύο ομάδες με το τριφύλλι να έχει την ”μερίδα του λέοντος” στις νίκες με 10 έναντι 6 των Ισπανών.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής

Ε’ Όμιλος

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Μπαρτσελόνα 73-76
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός 81-51
Αναντολού Εφές-Ουνικάχα Μάλαγα (20:00, 10/1)
Λαμποράλ Κούτσα-Παναθηναϊκός (21:30, 10/1)

Στ’ Όμιλος

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Λοκομοτίβ Κουμπάν 85-75
Μπάγερν Μονάχου-Παρτιζάν 71-65
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ζαλγκίρις Κάουνας (18:00, 10/1)
Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατάσαραϊ (21:45, 10/1)

The post Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα