Επισημάνσεις προς επίδοξους αυτοδιοικητικούς

Του Γιάννη Σπ. Παργινού

Προς επίδοξο υποψήφιο Περιφερειάρχη, μεγάλης και κεντρικής, Περιφέρειας. Πρόσεξε και λίγο τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας των γραφείων που σου έχουν παραχωρηθεί. Είναι απλήρωτα για πολλούς μήνες.

Όταν τους στέλνεις στον ιδιοκτήτη βρίσκουν μπροστά τους μερικούς φουσκωτούς.

Οι ένοικοι διαμαρτύρονται κι ο διαχειριστής είναι φλύαρος. Σε λίγο θα βγει με ντουντούκα! Και προεκλογικά δεν ενδείκνυται.

SMS Ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής θέλει να είναι υποψήφιος

δήμαρχος σε κεντρικό Δήμο του λεκανοπεδίου Αττικής. Ο παππούς του είχε φούρνο στην περιοχή. Ο πατέρας του, διεύρυνε την επιχείρηση και σήμερα συγκαταλέγεται στα καλύτερα εργαστήρια άρτου, γλυκών και λοιπών ζαχαρωδών προϊόντων. Η πελατεία είναι μεγάλη και όντως διακομματική. Γι αυτό κι ο εγγονός, Γιώργος Γερμενής, πιστεύει και μεθάει στην ιδέα πως μπορεί να κερδίσει τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

SMS Ο δεύτερος γύρος των εκλογών με τελική «αντισυστημική επιλογή» τρομάζει το Μέγαρο Μαξίμου. Κι όχι μόνον.! Το ενδεχόμενο, οι ψήφοι έντονης διαμαρτυρίας που την πρώτη Κυριακή πήγαν στην Χρυσή Αυγή, να καταλήξουν σε αντικυβερνητικούς συνδυασμούς στον δεύτερο γύρο λούζει με κρύο ιδρώτα γαλάζιους και πράσινους επιτελείς. Δεν λείπουν κι εκείνοι που επιρρίπτουν ευθύνες στην ολιγωρία που επεδείχθη στην μη επαναφορά του 42% ως όριο εκλογής από την πρώτη Κυριακή. Κι εδώ, ο φόβος επικράτησης Χρυσαυγίτη Δημάρχου από τον πρώτο γύρο απέτρεψε την εκ νέου θεσμοθέτηση του 42%.

The post Επισημάνσεις προς επίδοξους αυτοδιοικητικούς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα