Επιβράβευση

Του ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι το διαφορετικό. Οι σοσιαλιστές του κόσμου επιβράβευσαν τον Γ. Παπανδρέου για τα δεινά που προκάλεσε η κυβέρνησή του στους Έλληνες, διατηρώντας τον στη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Αυτό, όμως, που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ. Αν και δεν συγχαίρει τον Γ. Παπανδρέου

για την επανεκλογή του (εξάλλου ήταν ο μοναδικός υποψήφιος), ταυτίζεται πλήρως με τις διεθνιστικές αερολογίες και τις πράσινες φανφάρες που πρεσβεύει η συγκεκριμένη οργάνωση. Πάρτε μια ιδέα για τα θέματα που συζητήθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:
«Η σοσιαλδημοκρατική απάντηση στην οικονομική κρίση, για μια οικονομία με θέσεις απασχόλησης, ανάπτυξη και κοινωνική προστασία, η ενίσχυση της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και η επέκταση της δημοκρατίας στον κόσμο, η ανάγκη ενίσχυσης της πολυμερούς συνεργασίας για μια κοινή για την ειρήνη και τη βιωσιμότητα και για έναν νέο διεθνισμό και μία νέα κουλτούρα αλληλεγγύης μεταξύ λαών και εθνών».
Είναι γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και επί ηγεσίας Ευ. Βενιζέλου, εξακολουθεί να είναι… αλλού. Στην Ιπποκράτους θεωρούν ότι πασάροντας στον κόσμο ένα παζλ από όρους και σλόγκαν, που παραπέμπουν σε ευχολόγια τρίτης κατηγορίας, μπορούν να πείσουν και να προσελκύσουν τους πολίτες, όπως ο βοσκός τα πρόβατα. Είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με την απόλυτη παρακμή ενός κινήματος που κυβέρνησε την Ελλάδα –εξαπατώντας συστηματικά τον λαό– για δεκαετίες.
Δεν γνωρίζουμε εάν σε μία εβδομάδα θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ ή αν ο ήλιος του, που κατέκαψε τα πάντα, θα δύσει οριστικά. Ουσιαστικά, με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, οι εγχώριοι σοσιαλιστές επιβεβαίωσαν ότι ήταν, είναι και θα είναι υποτελείς και ελεγχόμενοι από τους γκάνγκστερ της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Πλέον, δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα, αφού φρόντισαν να την καταστρέψουν οικονομικά, να τη βλάψουν ηθικά και να την οδηγήσουν στη δυσμενέστερη θέση που έχει βρεθεί μεταπολεμικά.

*Το 3G έκλεισε τον κύκλο του. Ωστόσο, η ενημέρωση και ο αγώνας δεν κλείνουν ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα