Γ. Μιχελάκης: Να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση

Την επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση προτείνει ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, σε συνέντευξή του στη Realnews, ενώ ζητά «να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες» για αυτήν την επιστροφή. «Προσωπικά πιστεύω ότι η παρουσία της στην κυβέρνηση θα έδινε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Θα μπει λουκέτο στις ζημιογόνες επιχειρήσεις, τόνισε ο κ. Μιχελάκης

«Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα για να το διαχειριστώ με επικοινωνιακούς όρους. Προσωπική μου άποψη είναι

ότι καλό θα ήταν να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προς τον σκοπό αυτό. Πάντως, τρόποι υπάρχουν» συμπληρώνει ο κ. Μιχελάκης.

Μάλιστα, ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι θα μπει «λουκέτο» στις ζημιογόνες δημοτικές επιχειρήσεις. «Η διαδικασία αξιολόγησής βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Περιμένουμε την ολοκλήρωσή της προκειμένου να έχουμε μια σαφή εικόνα για το πόσες είναι οι ζημιογόνες δημοτικές επιχειρήσεις. Ποιες είναι αυτές που δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και αδυνατούν να φέρουν σε πέρας το έργο που ανέλαβαν», προσθέτει.

Και καταλήγει: «Είναι ανάγκη, είναι υποχρέωση και δέσμευσή μας να βάλουμε τέλος σε κάθε εστία σπατάλης και να διασφαλίσουμε τον απόλυτο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα… Σίγουρα πάντως οι μεταρρυθμίσεις στις δομές του Δημοσίου ανάμεσα τους οι καταργήσει και οι συγχωνεύσεις θα προχωρήσουν σε κάθε περίπτωση».

The post Γ. Μιχελάκης: Να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα