«Η ΧΩΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΣΤΗΝ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η παρουσία του κόσμου που παραβρέθηκε χθες στην πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ της Α΄ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Πανοζάχου, στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης.

Ο κ. Πανοζάχος φανερά συγκινημένος με την ανταπόκριση του κόσμου παρουσίασε τις θέσεις και το πρόγραμμα της ΝΔ, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων: Η έκτακτη κατάσταση που βιώνει η χώρα απαιτεί ισχυρή κυβέρνηση με σαφή προσανατολισμό, με σχέδιο, με πρόγραμμα και αποφασιστικότητα, για να δείξουμε το δρόμο εξόδου

από το σκοτεινό τούνελ που μας οδήγησε το ΠΑΣΟΚ.

Οφείλουμε να εξετάσουμε αν τα λάθη του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια ήταν λόγω ανικανότητας ή λόγω πρόθεσης. Ο λαός απαιτεί να μάθει την αλήθεια, προχωράμε μπροστά με μήνυμα σταθερότητας και ελπίδας δίνοντας την ψήφο μας για μια ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Το ΠΑΣΟΚ επεσήμανε, ακόμη και σήμερα δεν πιστεύει ότι κύριο αίτιο της σημερινής μας δύσκολης κατάστασης είναι η πολιτική των δανεικών που ασκούσε όσα χρόνια ήταν κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στα υπόλοιπα κόμματα ο κ. Πανοζάχος ανέφερε «όσο δεν δηλώνουν τι θα πράξουν, ουσιαστικά στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ, το οποίο επιμένει μετά μανίας σε συγκυβέρνηση και μερικοί προσπαθούν να το οργανώσουν, προκαταλαμβάνοντας τη βούληση του λαού.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Πανοζάχος, κάλεσε τον κόσμο συστρατευτεί στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ας μην αφήσουμε τους άλλους να ρυθμίσουν το αύριο των παιδιών μας. Ας αποδείξουμε ότι όταν χρειάζεται οι Έλληνες παραμένουν Έλληνες. Η Ελλάδα χρειάζεται έναν πρωθυπουργό και ένα κόμμα που να έχει αποδείξει ότι ξέρει τη χώρα. Στις 6 Μαΐου θα αποδείξουμε ότι η ΕΛΛΑΔΑ μπορεί και θα τα καταφέρει. Θα αποδείξουμε ότι ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Καρχιμάνης Περιφεριάρχης Ηπείρου, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ψωμιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης κ. Τσάμης, ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Λαφαζανίδης, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρώην Δήμαρχοι και Κομματικά στελέχη.





Keywords
Τυχαία Θέματα