Η ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Φωτεινή Τομαή

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, επισκεφθηκε σήμερα Σάββατο 3 Μαΐου, η υποψηφία Ευρωβουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Τομαή, με σκοπό να υποβάλει τον σεβασμό και να ζητήσει την Πατριαρχική ευλογία.

Κατα τη συνάντηση, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την υποψηφιότητά της ως Ευρωβουλευτού, υπογραμμίζοντας τη βεβαιότητά του ότι, εκλεγμένη, θα έχει επιτυχημένη θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο, κρίνοντας από την μέχρι σήμερα σταδιοδρομία της στο Υπουργείο των Εξωτερικών.

Η

υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, κατά την επίσκεψή της στο Φανάρι, συναντήθηκε και με τον Καρδινάλιο Κουρτ Κοχ, πρόεδρο του Ποντιφικού Συμβουλίου για την ενότητα των Χριστιανών και την πορεία του διαλόγου Ρωμαιοκαθολικών και Ορθοδόξων. Ο καρδινάλιος Κόχ επισκέφθηκε την ίδια ημέρα, το Φανάρι, επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας, για την προετοιμασία συνεδρίου στη μνήμη του μεγάλου βρετανού ιστορικού και βυζαντινολόγου Στήβεν Ράνσιμαν.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Τομαή, αντάλλαξε και αναμνηστικά δώρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και τον Καρδινάλιο Κοχ.

Φωτό: Νίκος Μαγγίνας

The post Η ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Φωτεινή Τομαή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα