Ινδός αγόρασε το πολυτελές σκάφος της Γιάννας Αγγελοπούλου

Το πολυτελές mega yacht «Sunrays» με το οποίο η Γιάννα και ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος όργωσαν τις θάλασσες άλλαξε χέρια.

Το χρυσό deal μεταξύ του ζεύγους Αγγελόπουλου και του Ινδού μεγιστάνα Ravi Ruia έκλεισε

πριν από λίγο καιρό, έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις. Το ποσό πώλησης του σκάφους, το οποίο θεωρείται ένα από τα καλύτερα που κατασκεύασε ποτέ η εταιρεία Oceanco, δεν έχει γνωστό, ωστόσο γνωστός Έλληνας broker, που ειδικεύεται σε αγοραπωλησίες πολυτελών θαλαμηγών, δηλώνει στη Realnews:

«Η αξία του Sunrays, βάσει της ημερομηνίας κατασκευής, των δυνατοτήτων και της χρήσης του σκάφους. φθάνει σήμερα τα 60 εκατομμύρια δολάρια. Η τιμή, ωστόσο, της πώλησης του σκάφους μπορεί να είναι διαφορετική από αυτή, μιας και κανείς δεν γνωρίζει τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές . Όμως, αν φανταστείτε ότι η κατασκευή του στοίχισε περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια και ίταν δεν έχει κλείσει καλά-καλά μία τριετία στις θάλασσες , καταλαβαίνετε ότι -παρά την κρίση- η τιμή του δεν μπορεί να χάσει πάνω από το 30%-40% της αρχικής του αξίας. Το σίγουρο είναι ότι έκλεισαν σε τιμή πάνω από 50 εκατ. δολάρια».

Το πιθανότερο είναι ο νέος του ιδιοκτήτης είναι -ο οποίος είναι ένας από τους πιο πλούσιους Ινδούς- να οργώνει τις θάλασσες του Ινδικού Ωκεανού και της Ωκεανίας.

Την πώλησή του έχει αναλάβει διεθνής εταιρεία broker σκαφών, που διατηρεί γραφεία και στη χώρα μας. Η πώληση του Sunrays δεν εξέπληξε όσους γνώριζαν πως κινείτο το ζεύγος Αγγελόπουλου. Συνηθίζουν ύστερα από ένα χρονικό διάστημα 3-4 χρόνων να πωλούν τα σκάφη τους, ενώ ήδη έχουν παραγγείλει τα καινούργια που θα τα αντικαταστήσουν.

The post Ινδός αγόρασε το πολυτελές σκάφος της Γιάννας Αγγελοπούλου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα