ΗΠΑ: Μαθήτρια που κακοποιούνταν από τη δασκάλα της, την ξεσκέπασε μέσω youtube (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεαρή που που κακοποιούνταν σεξουαλικά από την πρώην δασκάλα της στα μαθητικά της χρόνια, έβγαλε στη φόρα τη συνομιλία τους. Η υπόθεση δεν έφτασε τις αίθουσες του δικαστηρίου, επειδή είχε περάσει το προβλεπόμενο από το νόμο χρονικό διάστημα.

«Είμαι 28 χρονών και πάλευα χρόνια να βρω το κουράγιο να πω όσα έζησα»

Η 28χρονη πλέον νεαρή, με το διαδικτυακό όνομα «Jamie», έβαλε την κάμερα να γράφει, πήρε τηλέφωνο την πρώην δασκάλα και την ρώτησε: «Τι γίνεται όταν ένας μαθητής πει ότι έχει σεξουαλική σχέση με ένα δάσκαλό του;» . Η δασκάλα (η φωνή της επιβεβαιώθηκε αργότερα) απάντησε: «Εγώ θα απευθυνόμουν

στην αστυνομία». Και η «Jamie» ξέσπασε λέγοντας: «Και πώς είναι διαφορετικό αυτό από ότι μου έκανες εσύ;». Η δασκάλα αποκρίθηκε: «Δεν είναι».

Τα λόγια της δασκάλας τάραξαν την 28χρονη, με συνέπεια να φωνάζει ότι της έκανε πλύση εγκεφάλου, την χειραγωγούσε, πως όλα ήταν λάθος, ενώ η μεγαλύτερη γυναίκα ακούστηκε να λέει «Ναι, το μετανοιώνω».

Με το τέλος της συνομιλίας τους, η «Jamie» ανέβασε το βίντεο στο youtube, προκαλώντας την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ.

Η δασκάλα παραιτήθηκε αμέσως από το σχολείο που δίδασκε ακόμα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε έρευνα της αστυνομίας.

«Είμαι 28 χρονών και πάλευα χρόνια να βρω το κουράγιο να πω όσα έζησα», ανέφερε η κοπέλα, ενώ εξέφρασε την πίστη της στη δικαιοσύνη.

The post ΗΠΑ: Μαθήτρια που κακοποιούνταν από τη δασκάλα της, την ξεσκέπασε μέσω youtube (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
τρελες μαθητριες βιντεο youtube
Τυχαία Θέματα