Και η Διαμαντοπούλου φωτογραφήθηκε με την Δανή καλλονή

«Τα «selfies» ήταν ένα ανθρώπινο και χιουμοριστικό διάλειμμα»

Σάλο έχουν προκαλέσει τα selfies των πολιτικών που «σκάνε» το ένα μετά το άλλο. Σε ένα ακόμα είναι πρωταγωνίστρια η Δανή πρωθυπουργός Helle Thorning-Schmidt, που ποζάρει μαζί με… την Άννα Διαμαντοπούλου, λίγες ημέρες μετά την φωτογραφία του Μπάρακ Ομπάμα με την Δανή καλλονή, αλλά και του… δικού μας, Φίλιππου Σαχινίδη.

Δείτε τι έγραψε η Διαμαντοπούλου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook σχετικά

με το selfie…

Μιας και μιλάμε για Selfies…

Η Helle Thorning-Schmidt είναι μια πολύ σημαντική γυναίκα, με ισχυρές απόψεις και σημαντική διαδρομή σε πολύ νεαρή ηλικία, με μεγάλες διακρίσεις ως Πρωθυπουργός της Δανίας στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.

Τη γνωρίζω από τις αρχές του 2000, όταν εκπροσωπούσε τη Δανία στην Ευρωβουλή και δραστηριοποιούταν στον τομέα της απασχόλησης και των κοινωνικών υποθέσεων.
Είναι ένας ζεστός και εκφραστικός άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με το ψυχρό μοντέλο του Δανού που έχουμε στο μυαλό μας. Οι προσωπικές φωτογραφίες είναι κάτι που το κάνει χρόνια.

Το Μάρτιο είχα τη χαρά και την τιμή να με προσκαλέσει σε μια κλειστή συνάντηση στην Κοπεγχάγη για την Σοσιαλδημοκρατία, όπου τα “selfies” ήταν ένα ανθρώπινο και χιουμοριστικό διάλειμμα…

The post Και η Διαμαντοπούλου φωτογραφήθηκε με την Δανή καλλονή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα