Κάτι άσχημο τρέχει με Σαμαρά-Βενιζέλο

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος να συμφωνούν ότι δε συμφέρουν τη χώρα οι εκλογές, αλλά τίποτα δε θυμίζει την αγαστή συνεργασία που είχαν τις πρώτες ημέρες της συγκυβέρνησης.

Στο παρασκήνιο γίνεται λόγος για κλίμα καχυποψίας μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών, με αποτέλεσμα να εντείνονται οι φήμες για πρόβλημα κυβερνητικής συνοχής όταν το «πακέτο»
των μέτρων ύψους 11,6 δις. ευρώ θα έρθει προς ψήφιση στη ΒουλήΣτο Μέγαρο Μαξίμου χαρακτηρίζουν «συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση» τη στρατηγική του κ. Βενιζέλου και δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για το τηλεφώνημα που έκανε στον κ. Σαμαρά για να του παραπονεθεί ότι δεν τον ενημέρωσε ο Γιάννης Στουρνάρας για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε με τον Σόιμπλε στο Βερολίνο.Στο στρατόπεδο της Ιπποκράτους υπάρχει καχυποψία για το γεγονός ότι δεν έγινε πράξη η πρόταση του κ. Βενιζέλου για εθνική διαπραγματευτική ομάδα και δεν είναι λίγα τα στελέχη που αφήνουν να εννοηθεί ότι ο κ. Σαμαράς παίρνει μόνος του τις αποφάσεις ξεχνώντας ότι η κυβέρνηση δεν είναι μονοκομματική.Για ρήξη ασφαλώς και δεν γίνεται λόγος στην παρούσα φάση, αλλά είναι σαφές ότι τίποτα δεν είναι όπως παλιά με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του κυβερνητικού συνασπισμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα