Κουβέλης: «Η ΔΗΜΑΡ θα συνεργασθεί με άλλες δυνάμεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές»

Προσκλητήριο συστράτευσης με τη ΔΗΜΑΡ απηύθυνε προς τα απογοητευμένα μέλη και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ο Φώτης Κουβέλης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στον Real fm,

δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «μέλη του ΠΑΣΟΚ που θέλουν να προσχωρήσουν στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ είναι ευπρόσδεκτα» κι έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση του Θανάση Οικονόμου.

Αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές δήλωσε πως «οριστικές αποφάσεις δεν έχουμε πάρει αλλά οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις μας συσκέπτονται» και επισήμανε ότι «θα κατεβούμε σε συνεργασία με άλλες δυνάμεις».

Όσο για τα χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, τις δικαιολόγησε λέγοντας ότι οφείλονται στο ξάφνιασμα που ένιωσαν κάποιοι πολίτες από την αποχώρησή της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της χώρας και στις συνομιλίες με τους δανειστές υπογράμμισε: « Θα ήθελα να συμμεριστώ τις απόψεις του κ. Στουρνάρα για το πότε θα γίνει αναδιάρθρωση αλλά πιστεύω ότι θα γίνουν μετά τις ευρωεκλογές ανάλογα με τα αποτελέσματά τους».

The post Κουβέλης: «Η ΔΗΜΑΡ θα συνεργασθεί με άλλες δυνάμεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα