Κυκλοφορεί αύριο το νέο περιοδικό «Κοινωνική Επιθεώρηση»

«Κοινωνική επιθεώρηση» ονομάζεται το νέο περιοδικό που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή και στις μέσα σελίδες του, μιλούνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ενώ περιλαμβάνει και ρεπορτάζ

για το ΚΚΕ και τη νέα του ηγετική ομάδα.
Στην «Κοινωνική Επιθεώρηση» μπορείτε επίσης να διαβάσετε : έρευνες, για την ανεργία με σημαντική συνέντευξη του υπουργού απασχόλησης Γιάννη Βρούτση. Άρθρα από τους προέδρους κοινωνικών, εργατικών και επαγγελματικών οργανώσεων: ΟΤΟΕ, ΓΣΕΕ, ΤΕΕ, ΑΔΕΔΥ ΓΣΕΒΕΕ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας υπόσχεται μεταξύ άλλων στην περίπτωση που το κόμμα του βγει στην κυβέρνηση : σταδιακή αποκατάσταση μισθών στα προ μνημονίου επίπεδα. Άμεση επάνοδος του επιδόματος ανεργίας, στα επίπεδα των 461 ευρώ, σταδιακή αποκατάσταση χαμηλοσυνταξιούχων, άμεση επαναφορά μετενέργειας, αποκατάσταση συλλογικών συμβάσεων εργασίας κ.α .
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης με συνέντευξή του στο περιοδικό αναφέρει ότι στις ευρωεκλογές θα συμμετάσχει η ΔΗΜΑΡ με το δικό της πρόγραμμα. Δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης του κόμματος του με το ΠΑΣΟΚ, ενώ σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτηρίζει πολιτικό εκκρεμές.
Ο Υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης περιγράφει τρόπους ανάσχεσης ανεργίας. Παράλληλα ανακοινώνει προγράμματα που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ανεργίας.
Ακόμη ρεπορτάζ και έρευνες για τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά.
Την υγεία την κοινωνική πολιτική και τη νέα επιχειρηματικότητα.
Από την Παρασκευή 28 Ιουνίου σε όλα τα περίπτερα της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα