Λιάγκας: Πόσα παίρνω για το The Voice

Τόσο για τις οικονομικές του απολαβές όσο και τους κριτές του « The Voice» μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στο press junket των συντελεστών του προγράμματος, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πληρώνομαι για το The Voice, αλλά τυπικά. Τα λεφτά που παίρνω είναι λίγα και πολύ λιγότερα από ό,τι θα έπαιρνα, αν

το μόνο πράγμα που έκανα στον ΑΝΤ1 ήταν το The Voice» δήλωσε ο 44χρονος παρουσιαστής στην κάμερα του «Πρωινού» και πρόσθεσε: «Παίρνω χρήματα πρωτοεμφανιζόμενου παρουσιαστή. Αυτό θα μπορούσα να πω…».

Επιπλέον ο Γ. Λιάγκας αναφέρθηκε και στην σχέση του με τους κριτές και στην άποψη που είχαν σχηματίσει όταν έμαθαν ότι την παρουσίαση του σόου θα αναλάβει εκείνος, λέγοντας: «Στην αρχή με έβλεπαν λίγο καχύποπτα. Το συζήτησα μαζί τους και μάλιστα κάποιοι εξ’ αυτών εξεπλάγησαν αρνητικά με την επιλογή μου . Ελπίζω και πιστεύω πως θα τους έχω κερδίσει μέχρι τα live. Ελπίζω να τους κάνω να αλλάξουν γνώμη», ενώ συμπλήρωσε για την Δέσποινα Βανδή: «Θα μπορούσα να κάνω εκπομπή με τη Δέσποινα Βανδή, γιατί το ‘χει στην παρουσίαση. Αλλά έχω πει ότι δεν θα κάνω εκπομπή με άλλη γυναίκα πέρα από τη Φαίη ή με άλλον άνθρωπο».

The post Λιάγκας: Πόσα παίρνω για το The Voice appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα