Με ρόπαλο ο Πιστόριους την αποτελείωσε!

Η υπόθεση Πιστόριους φαίνεται ότι θα εξακολουθεί ν’ απασχολεί για μεγάλο χρονικό διάστημα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς νέα στοιχεία κάθε μέρα έρχονται στο «φως». Ύστερα, από τη νεκροψία που πραγματοποίησαν οι αρμόδιοι στο σώμα του άτυχου μοντέλου διαπίστωσαν ότι ο Blade Runner χτύπησε ανελέητα το κεφάλι

της μ’ ένα ρόπαλο του κρίκετ. Οι λεπτομέρειες αυτές δεν είχαν δημοσιευτεί από την ακροαματική διαδικασία η οποία πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε και η οποία οδήγησε σε απελευθέρωση του Πιστόριους με περιοριστικούς όρους.

Η οικογένεια της 30χρονης πριν γίνει η αποτέφρωση της, ισχυρίστηκαν ότι διέκριναν ξεκάθαρα τα τραύματα από το μπαστούνι του κρίκετ στο κρανίο της καθώς και τις σφαίρες που έριξε ο Πιστόριους εναντίον της. Από την άλλη, ο Πιστόριους στην ένορκη κατάθεση του δήλωσε ότι χρησιμοποίησε το ρόπαλο με σκοπό να σπάσει την πόρτα της τουαλέτας, μετά τον πυροβολισμό, λέγοντας ότι δεν είχε ιδέα ότι η φίλη του ήταν στο μπάνιο.

Παρόλα αυτά, το ματωμένο ρόπαλο θα είναι αυτό που θ’ αποτελέσει το κύριο στοιχείο που θα χρησιμοποιήσει ο εισαγγελέας για την καταδίκη του παραολυμπιονίκη. Το συγκεκριμένο αντικείμενο εξετάζεται από μια ομάδα εγκληματολογίας της αστυνομίας και θα είναι αυτό που θα φέρει τον Πιστόριους αντιμέτωπο με τη κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης.

Ας σημειωθεί ότι. τη περασμένη εβδομάδα οι αρχές δεν ανέφεραν λεπτομέρειες σχετικά με το ρόπαλο και το ρόλο που πίστευαν ότι έπαιξε στο θάνατο της Ρίβα επιλέγοντας να μην αποκαλύψουν περισσότερα στοιχεία κατά του Πιστόριους.

Keywords
Τυχαία Θέματα