Με τα μάτια της φοιτήτριας που σκοτώθηκε στα Μάλγαρα θα βλέπουν στο εξής δύο νέοι

Τους κερατοειδείς της αδικοχαμένης Ειρήνης Τριανταφύλλου αποφάσισαν να δωρίσουν οι γονείς της 23χρονης κοπέλας, η οποία έχασε τη ζωή της στο τροχαίο με το λεωφορείο των ΚΤΕΛ που σημειώθηκε προχθές στα Μάλγαρα.

«Πάρτε ότι όργανα νομίζετε… Με όλη μου την καρδιά… Μη μου λέτε τίποτα άλλο», είπε η μητέρα της κοπέλας

Πιο συγκεκριμένα, χάρη στη δωρεά των κερατοειδών της άτυχης φοιτήτριας από αύριο θα βλέπουν ένας νέος 21 ετών και από τη προσεχή Δευτέρα μία κοπέλα 23 ετών. Οι δύο νέοι πάσχουν από κερατόκωνο και θα υποβληθούν

σε μεταμόσχευση κερατοειδούς στην Α΄ Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

«Πάρτε ότι όργανα νομίζετε… Με όλη μου την καρδιά… Μη μου λέτε τίποτα άλλο», είναι τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας της Ειρήνης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία».

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αδερφός της 23χρονης ήταν εκείνος που ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τους υπευθύνους για να τους πει ότι η οικογένεια θα ήθελε να δωρίσει να όργανα της κοπέλας.

Η Ειρήνης Τριανταφύλλου είναι το ένα από τα δύο θύματα του τροχαίου που έλαβε χώρα στα Μάλγαρα, ενώ σήμερα το μεσημέρι κηδεύτηκε στο Αγρίνιο η 20χρονη Αγγελική Γρανίτσα, η άλλη φοιτήτρια που έχασε τη ζωή της στο τραγικό συμβάν.

The post Με τα μάτια της φοιτήτριας που σκοτώθηκε στα Μάλγαρα θα βλέπουν στο εξής δύο νέοι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα