Μίτσελ: «Θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τον Πλατανιά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού προετοιμάζει την ομάδα για την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ αλλά και για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μπενφίκα.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα της «Nova» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προετοιμασία της ομάδας την ώρα που οι διεθνείς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές του ομάδες ανέφερε: «Υπάρχει το άσχημο μέρος, διότι δεν μπορούμε να δουλέψουμε με τους παίκτες μας και να βάλουμε

σε μία σειρά τη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχει και το καλό μέρος. Το γεγονός πως πολλοί ποδοσφαιριστές μας παίζουν με τις Εθνικές τους, σημαίνει πολύ καλά πράγματα για τον σύλλογο μας, για τους παίκτες μας. Είναι κάτι που μας αρέσει».

Σε ερώτηση αν ο Πάουλο Μασάντο θα προλάβει το καθοριστικό ματς με τη Μπενφίκα ο Μίτσελ απάντησε: «Ο Πάουλο ξεκίνησε πριν από δύο ημέρες τις προπονήσεις μαζί μας. Έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν έχει χάσει πολλά πράγματα από πλευράς φυσικής κατάστασης. Και ελπίζουμε να τα πάει καλά. Θα δούμε.

Ο μόνος που είναι σίγουρα εκτός αυτών των αγώνων, είμαι εγώ».

Τέλος ο κ. Μίτσελ σε ερώτηση του δημοσιογράφου της «Nova» αν σκοπεύει να προφυλάξει κάποιον ποδοσφαιριστή απάντησε: «Μου έκανες ακριβώς την ίδια ερώτηση πριν απ’ το παιχνίδι με την Αντερλεχτ. Και θα σου απαντήσω ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Για εμάς το σημαντικότερο παιχνίδι αυτή τη στιγμή και με τη μεγαλύτερη σημασία είναι αυτό κόντρα στον Πλατανιά. Και θα το αντιμετωπίσουμε με τη μεγαλύτερη σοβαρότητα».

The post Μίτσελ: «Θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τον Πλατανιά» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα