Ν.Δ.: Κροκοδείλια τα δάκρυα του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Χρ. Ξηρού

«Η δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή την εμφάνιση του καταζητούμενου μέλους της 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού ενώ ταυτόχρονα εξαπολύει επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας του να αποδείξει έμπρακτα ότι καταδικάζει την τρομοκρατία.

«Η Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τα παραληρήματα δολοφόνων και αδίστακτων εγκληματιών.

Ο ελληνικός λαός είναι ενωμένος, απέναντί τους –πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες.

Για αυτό και επισημαίνουμε συνεχώς στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η καταδίκη στην τρομοκρατία πρέπει να είναι απόλυτη, έμπρακτη και χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις…» αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Ασημακοπούλου και συνεχίζει επισημαίνοντας ότι έμπρακτη καταδίκη θα ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ αν, εκτός από τα σημερινά «κροκοδείλια δάκρυά του για το παραλήρημα Ξηρού», μάζευε, όπως υπογραμμίζει, το επίσημο όργανό του την Αυγή που ζητούσε την αποφυλάκισή του, και αν απομόνωνε πολιτικά τους βουλευτές του που μιλούν για «πολιτικό υπόβαθρο» στη δράση της 17Ν.

Συνεχίζει κάνοντας λόγο για έμπρακτη καταδίκη της τρομοκρατίας από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, με το να διαγράψει όσα στελέχη του υποστήριξαν στα δικαστήρια και υποστηρίζουν σε εκδηλώσεις τη δράση του Χριστόδουλου Ξηρού και κυρίως όσους χρησιμοποιούν ίδια γλώσσα και ίδια «επιχειρήματα» με τον Ξηρό, «χωρίς να αντιλαμβάνονται το επικίνδυνο παιχνίδι τους με τη φωτιά και τη Δημοκρατία».

«Αντί γι’ αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει όσους του επισημαίνουν τα αυτονόητα, ακόμα και αν είναι στελέχη του. Ελπίζουμε να αλλάξει» καταλήγει η ανακοίνωση.

The post Ν.Δ.: Κροκοδείλια τα δάκρυα του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Χρ. Ξηρού appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα