Νεκρός εντοπίστηκε κυνηγός στη Λαμία

Σε τραγωδία κατέληξε για έναν 30χρονο ηλεκτρολόγο το κυνήγι σε δασική περιοχή πάνω από το χωριό Κομποτάδες στη Λαμία, τον οποίο εντόπισε άλλη παρέα κυνηγών.

Σύμφωνα με το lamiareport, ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά κυνηγού που βρέθηκε να κινείται σε μονοπάτι κοντά στο χωριό Κομποτάδες 10 χιλιόμετρα δυτικά της Λαμίας.

Ο 30χρονος άρχισε ανάβαση στο βουνό Οίτη για να φτάσει στο σημείο που πήγαινε συνήθως, για καρτέρι πουλιών. Φτάνοντας όμως πολύ κοντά στα σημεία που είχαν στήσει

καρτέρι οι άλλοι κυνηγοί δέχτηκε πολλούς πυροβολισμούς και έπεσε νεκρός αφού ένας εκ των, κυνηγών όπως είπε, λίγο αργότερα στους αστυνομικούς «τον πέρασε για θήραμα και πυροβόλησε εναντίον του».

Ο 41 ετών κυνηγός που πυροβόλησε, ειδοποίησε αμέσως και τους υπόλοιπους κυνηγούς οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Επειδή η σορός του είναι πεσμένη σε γκρεμό, κλήθηκε για βοήθεια η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, ενώ στοσημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Υπάτης ενώ καθ’ οδόν είναι και το εγκληματολογικό της Ασφάλειας Λαμίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το τρίτο φονικό σε κυνήγι, που έχει συμβεί στη Φθιώτιδα τους τελευταίους μήνες, μετά το θάνατο του Γιώργου Κοτσάνου στο Άνυδρο και ενός 51χρονου αγρότη στην Κυρτώνη Αταλάντης.

The post Νεκρός εντοπίστηκε κυνηγός στη Λαμία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα