Νομοσχέδιο υπέρ εγκλημάτων στη Βουλή!

Του Γιάννη Ντάσκα

Ορισμένοι άνθρωποι την εγκληματική τους φύση δεν μπορούν να την αποβάλουν ποτέ και με κανένα τρόπο.

Στην ελληνική πολιτική σκηνή τέτοιες εγκληματικές φύσεις συναντήσαμε και συναντούμε.

Με την κρίση ελπίζαμε ότι αυτές οι φύσεις θα αποβληθούν σε μια συσπείρωση για το καλό της χώρας.

Αμ δε…

Στη Βουλή προωθείται από το Υπουργείο Οικονομικών μια αθλιότητα που εξυπηρετεί εγκληματικές φύσεις και επομένως είναι σύλληψη
εγκληματικής φύσης.

Η αθλιότητα είναι διάταξη στο νομοσχέδιο για τις σχολάζουσες κληρονομιές και περιουσίες.Μια διάταξη λοιπόν ορθώνει ακαταδίωκτο για τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τις γνωμοδοτήσεις που υπογράφουν και υποβάλλουν.

Μπορεί λοιπόν μετά καιρό ένας Νομικός Συμβουλος του Κράτους να γνωμοδοτήσει ότι «ένας πατέρας εάν φοβάται βασίμως πως η ανήλικη κόρη του η ανήλικος υιός του δεν θα μάθει το σωστό σεξ στην πράξη να τους κάνει πρακτική εξάσκηση».

Αηδιάζετε και το θεωρείτε υπερβολή;

Δικαστής που είχε κατηγορηθεί (καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη για αποπλάνηση της 8χρονης κόρης του) απολογούμενος είπε:

«Την προετοίμασα απλώς (με ολοκληρωμένη κατά φύση και παρα φύση σεξουαλική πράξη) ώστε να είναι έτοιμη, όταν θα ενηλικιωθεί για τις δυο σεξουαλικές πράξεις και να αντιμετωπίσει τη βέβαιη σκληρότητα άγνωστου συντρόφου».

Εάν ένας Νομικός Σύμβουλος του Κράτους το υιοθετήσει σε γνωμοδότησή του και εφαρμοσθεί στην πράξη θα έχει το ακαταδίωκτο σύμφωνα με την εγκληματική διάταξη που προωθήθηκε στη Βουλή και βρίσκεται τώρα στο νομοσχέδιο.

Για τέτοια ζητήματα προωθούν τη διάταξη;

Όχι βέβαια. Δεν το έκαναν για τέτοια θέματα και αυτά τους αφήνουν παγερά αδιάφορους. Η διάταξη μπήκε για να μείνουν ατιμώρητοι νομικοί συμβουλοι του Κράτους για δυο σκάνδαλα. Στο ένα έχουν παραπεμφθεί με απειλούμενη ποινή ισόβια και στο άλλο ίσως παραπεμθούν από άλλη πλειοψηφία της Βουλής.

Το πρώτο είναι το σκάνδαλο Βατοπεδίου,στο οποίο παραπέμπονται νομικοί σύμβουλοι για της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ γνωμοδοτήσεις τους.

Στο δεύτερο είναι για τις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ…

Keywords
Τυχαία Θέματα