Ντόρα: «Θα πάει καλά η συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ την Παρασκευή»

Του Γιάννη Ντάσκα

«Θα πάει καλά η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την Καγκελάριο Μέρκελ την Παρασκευή και σας το λέω με όσες γνώσεις έχω για τον τρόπο λειτουργίας της γερμανικής πλευράς και με όσες επαφές έχω στη γερμανική πλευρά».

Αυτό είπε πριν από λίγο η Ντόρα Μπακογιάννη(ΒΗΜΑ) και πρόσθεσε ότι η Γερμανία πιεζόμενη από την έρευνα που γίνεται για το πως καταφέρνει να έχει πλεόνασμα σε βάρος

των άλλων στην Ευρώπη θα ρίξει τώρα βάρος στην ανάπτυξη του ευρωπαϊκού νότου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στους πλειστηριασμούς ακινήτων από Τράπεζες ,επειδή δεν εξυπηρετούνται τα δάνεια είπε ότι η λύση είναι να μεταφερθεί στις Τράπεζες το βάρος απόδειξης για την δυνατότητα του δανειολήπτη να πληρώσει τη δόση.Και πρόσθεσε:

«Οι Τράπεζες πρέπει να αποδεικνύουν ότι ο δανειολήπτης έχει καταθέσεις,έχει δυνατότητα να πληρώσει τη δόση και τότε να επιτραπεί ο πλειστηριασμός.Διαφορετικά να μην επιτρέπεται πλειστηριασμός γιατί απλά δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει.Αυτή η διάταξη θα περάσει από τη Βουλή».

Αναφερόμενη στους προσωπικούς της στόχους είπε ότι δεν έχει κανένα προσωπικό πολιτικό στόχο στην Ελλάδα,αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση επιτρόπου λέγοντας ότι «όταν έρθει η ώρα θα το συζητήσει».

Σήμερα τη θέση της Επιτρόπου την έχει σημειώνοντας παντού παταγώδη αποτυχία η άφαντη κ. Δαμανάκη,εκλεκτή των Πρετεντεροτσιμοσυστημάτων…

The post Ντόρα: «Θα πάει καλά η συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ την Παρασκευή» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα