Ο Αλκίνοος «διασκευάζεται» στη Μικρή Επίδαυρο

Με ένα νέο ακουστικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στην εσωτερική ένταση, την ερμηνευτική λεπτομέρεια και την απεραντοσύνη της ησυχίας, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, επανέρχεται στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ.

Ο χαρισματικός δημιουργός και ερμηνευτής, με τον στενό συνεργάτη του Γιώργο Καλούδη -στο τσέλο και την κρητική λύρα- να τον συνοδεύει

εδώ και πολλά χρόνια στις ζωντανές εμφανίσεις του, μετά την περιοδεία τους στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στη χώρα μας διασκευές τραγουδιών από την προσωπική δισκογραφία του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

Κοινή αισθητική

Όπως υπογραμμίζει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η συνεργασία του με τον Γιώργο Καλούδη «μετρά αρκετά χρόνια και χιλιάδες χιλιόμετρα», αφού, έχοντας περάσει μέσα από διαφορετικούς ηχητικούς κόσμους, διαμόρφωσαν μια κοινή αισθητική, με βάση την αυτοσχεδιαστική ελευθερία, τη χαρά της συνύπαρξης και τον σεβασμό στην απλότητα και την ευθύτητα του τραγουδιού.

Συντελεστές: φωνή – κιθάρα – λαούτο: Αλκίνοος Ιωαννίδης, τσέλο – κρητική λύρα: Γιώργος Καλούδης, ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αλεξίου.

Πληροφορίες

Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, Παλιά Επίδαυρος – Αργολίδα, τηλ.: 27530 22026 και 210 3272000 (τηλεφωνικό κέντρο Φεστιβάλ Αθηνών). Διάρκεια συναυλίας: 1:30′ (με διάλειμμα). Τιμές εισιτηρίων: 25 (ζώνη Α), 20 (ζώνη Β), 10 (φοιτητικό – ζώνη Β, ΑΜΕΑ) ευρώ.

πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα