Ο Πάπας Φραγκίσκος φωτογραφήθηκε με ένα αρνί στους ώμους του!

Ο Πάπας Φραγκίσκος συνεχίζει να εκπλήσσει με τις δημόσιες εμφανίσεις του, αφού μετά από την φωτογραφία που απαθανατίζεται να φωτογραφίζεται με νέους με ένα smartphone, ο Πάπας Φραγκίσκος αυτή τη φορά πιάστηκε με ένα αρνί στους ώμους του κατά την διάρκεια επίσκεψης του σε εκκλησία της Ρώμης.

Ο Πάπας Φραγκίσκος τράβηξε για ακόμα μια φορά τα φλας των δημοσιογράφων έχοντας αυτή τη φορά ένα αρνί
στους ώμους!

Παρότι είχε προγραμματιστεί να βρεθεί στην ιταλική πρωτεύουσα χωρίς να τραβήξει τα φλας των φωτογράφων πάνω του, που τον λατρεύουν, τελικά η παρουσία του δε μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Την ώρα, μάλιστα, που συνάντησε μία «ζωντανή» φάτνη και οι κάτοικοι της περιοχής συνειδητοποίησαν ότι ο Πάπας βρισκόταν ανάμεσά τους, δεκάδες έσπευσαν να τον δουν από κοντά.

Όταν, δε, έβαλε στους ώμους του ένα αρνάκι από τη φάτνη, οι φωτογράφοι δεν έχασαν τη στιγμή και απαθανάτισαν την τρυφερή σκηνή.

Αφού χαιρέτησε όλους τους «πρωταγωνιστές» της φάτνης, συνέχισε τον περίπατό του στους δρόμους της περιοχής Τζουστινιάνα, προκαλώντας αναστάτωση στους ανθρώπους της ασφάλειάς του να επιδοθούν σε… σλάλομ για να αποφύγουν το πλήθος που είχε συρρεύσει για να χαιρετήσει τον ανατρεπτικό και φιλικό Πάπα.

The post Ο Πάπας Φραγκίσκος φωτογραφήθηκε με ένα αρνί στους ώμους του! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα