Ο Πειραιώς επιμένει στην απειλή για αφορισμούς

Συνεχίζει να εμμένει στην άποψή του ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και στην απειλή του περί αφορισμού όσων βουλευτών ψηφίσουν το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια.

Μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega , ο κ. Σεραφείμ επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζοντας ότι «είναι πιο έντιμος ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να βάλει την στο περιθώριο και τότε κάνουμε ό,τι θέλουμε; Εγκρίνουμε την παιδοφιλία και την κτηνοβασία;».

Η απάντηση του

σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν παίρνει πίσω τα περί αφορισμού ήταν: «Εγώ να το πάρω πίσω; Θα πρέπει να αλλάξω το δόγμα της Εκκλησίας. Μετέφερα την πίστη της Εκκλησίας 2.000 ετών».

Σημειωτέον, στην 9σέλιδη ανακοίνωσή του, ο κ. Σεραφείμ, κάνει έκκληση προς την κυβέρνηση να αποσύρει την επίμαχη τροπολογία και απειλεί με αφορισμό «όσους Βουλευτές ψηφίσουν αυτή την επαίσχυντο και επονείδιστο ύβρι», τονίζοντας ότι η τροπολογία «θέτει πλέον κατά τρόπο φρικιαστικό στη χώρα μας την θεσμοθέτηση της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και την κατοχύρωση της ψυχοπαθολογικής εκτροπής της ομοφυλοφιλίας».

The post Ο Πειραιώς επιμένει στην απειλή για αφορισμούς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα