Όχι πάλι στην εποχή των ψεύτικων ύβρεων Πάνο…

E…όχι…Τη ζήσαμε τη εποχή των μεγαλόστομων διακηρύξεων και των σκληρότατων αντεγκλήσεων μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.Καθένας θα μας έσωζε.Δώσαμε σε όλους την ευκαιρία. Και δεν μας έσωσαν. Αντίθετα μας διέλυσαν.

«Εφιάλτης είσαι και προδότης» έλεγε ο ενας.

«Μαφιόζος της Μάντισον Αβενιου και πράκτορας» απαντούσε ο άλλος.

Τη ζήσαμε τη τρέλα. Μόνο που εκείνοι και οι οικογένειές τους στη συνέχεια έζησαν καλά και ζουν ακόμα καλύτερα οι ίδιοι και οι επίγονοί τους.

Ο λαός ζει πολύ χειρότερα και παλεύει νυχθημερόν με αίμα.

Ο Πάνος Καμμένος

μας είπε σήμερα ότι ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχίατρο για αυτά που είπε στη Θεσσαλονίκη και άλλες τέτοιες βαριές κουβέντες.

Κρίμα γιατί αδικεί τον εαυτό του πάρα πολύ και κρίμα για τον άθλιο συμβουλάτορα.

Προφανώς ο Πάνος Καμμένος θεωρεί οτι το δικό του σχέδιο σωτηρίας της χώρας είναι το σωστό και του Αντώνη Σαμαρά παρανοϊκό.

Εάν δοθεί η ευκαιρία και στον Πάνο Καμμένο και εφαρμόσει το σχέδιο και δεν μας σώσει,όπως δεν μας έσωσε κανείς απο τους προηγούμενους θα είναι χειρότερα απο αυτά που καταλογίζει στον Αντώνη Σαμαρά για τον ίδιο.

Το δυστύχημα είναι ό,τι δεν γνωρίζουμε καν το σχέδιό του. Πόσο μάλλον να είχε και πρακτική εφαρμογή.

Σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τη χώρα δεν θέλει κανείς να γυρίσουμε ξανά σε εκείνο το παρελθόν των μεγαλοστομιών και των ύβρεων που αποδείχθηκαν φτηνοί για μας, βαρύτιμοι για εκείνους θεατρινισμοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα