Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός Η σχέση σας με τα πρόσωπα μικρότερης ηλικίας θα καθορίσει σήμερα την ψυχολογία σας. Αφήστε τα να σας οδηγήσουν εκεί που θέλουν αυτά να σας πάνε, κι ας μην είστε σίγουροι για τις προθέσεις τους. Μάλλον θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Μην ζοριστείτε σωματικά σήμερα, γιατί οι αντοχές σας είναι μικρότερες απ’ ό, τι πιστεύετε.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσετε πιο επιθετικά την εχθρική προσέγγιση μερικών ανθρώπων του ευρύτερου

κύκλου σας. Αν δεν υπερασπιστείτε εσείς τον εαυτό σας, Ταύροι, δεν θα το κάνει κανείς. Η Αφροδίτη ευνοεί το κλίμα της σχέσης σας, διώχνοντας μακριά τους ανόητους καυγάδες που γίνονται απλώς για να γίνουν.

Δίδυμος Η επίδραση του Δία σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να επιδιώξετε ρεαλιστικές λύσεις για τα προβλήματά σας (κυρίως τα επαγγελματικά). Μην βασίζεστε στην βοήθεια των άλλων. Σε καλή φάση τα ερωτικά σας τώρα. Η κατανόηση του διαφορετικού είναι ένα πρώτο βήμα για την αποδοχή του.

Καρκίνος Η συγκυρία σας κάνει ευάλωτους στα ερωτικά παιχνίδια, και κυρίως σε εκείνα που δεν μπορούν να εγγυηθούν ευτυχή κατάληξη. Πειραματιστείτε όσο σας επιτρέπει η διάθεσή σας, χωρίς να αυτοπεριοριστείτε. Έχετε πολλά να μάθετε τόσο από τις επιτυχίες όσο κι απ’ τα λάθη σας. Προσοχή στις κινήσεις των Σκορπιών, όπου κι αν αυτές αποσκοπούν.

Λέων Μία νέα γνωριμία σας βάζει σε σκέψεις αναφορικά με ορισμένες επιλογές του πρόσφατου παρελθόντος σας. Δεν είναι αργά για να αναστρέψετε μία επιπόλαιη κίνηση στον ερωτικό τομέα ή να πάρετε πίσω μια κουβέντα που δεν έπρεπε να πείτε. Άνοδος στα οικονομικά. Αρκετές θυσίες κάνατε – καιρός να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας με τον τρόπο που προτιμάτε.

Παρθένος Το σημαντικό σήμερα είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε εκείνους που έχουν προσδοκίες από εσάς και να διαλύσετε κάθε σύννεφο αμφιβολίας σχετικά με τις προθέσεις σας. Η σωστή επικοινωνία θα σας γλιτώσει από πολλές άβολες στιγμές. Δώστε έμφαση στην οργάνωση των επαγγελματικών σας για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Ζυγός Αλλαγές σας περιμένουν στα αισθηματικά, καθώς μία απρόσμενη εξέλιξη μεταβάλλει τη στάση σας απέναντι σε ένα άτομο που μέχρι πρότινος εμπιστευόσασταν τυφλά. Ό, τι κι αν συμβεί πάντως, μη βιαστείτε να κλείσετε καμία πόρτα. Ηρεμία στα οικογενειακά σας. Τα πνεύματα ηρεμούν και ο καθένας βρίσκει τις ισορροπίες που του ταιριάζουν.

Σκορπιός Δώστε με φειδώ τη βοήθειά σας σε όσους την χρειάζονται, προσέχοντας να μην ξοδευτείτε κυριολεκτικά και ψυχικά, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Κάντε το καλό, αλλά κάντε το με μέτρο. Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως λύσατε όλα σας τα προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε κάθε νέα γνωριμία.

Τοξότης Μη βιαστείτε να πείτε ναι σε μία δελεαστική επαγγελματική πρόταση, αν δεν λάβετε πρώτα υπόψη όλα τα δεδομένα και κυρίως την άποψη των εμπειρότερων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Επικίνδυνες οι ισορροπίες των ερωτικών σας. Αποφύγετε τα μεγάλα λόγια, ειδικά αν βρίσκεστε σε σχέση.

Αιγόκερως Ο Κρόνος φέρνει ανατροπές στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες σχετίζονται με την έλευση ενός νέου ατόμου που σας επηρεάζει ακόμα και στις πιο μύχιες σκέψεις σας. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε άδικα. Επενδύστε σε ένα τολμηρό επαγγελματικό πλάνο, ανεξάρτητα απ’ τα δυσοίωνα σενάρια των γύρω σας. Αξίζει τον κόπο.

Υδροχόος Η απόσταση δεν είναι αρκετή για να σας χωρίσει από ένα άτομο που αγαπάτε πραγματικά. Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να καθορίσουν τις σχέσεις και τα σχέδιά σας. Η χημεία σας με τους Καρκίνους είναι πιο δημιουργική από ποτέ, και αγγίζει πολλούς κλάδους ταυτόχρονα. Εμπιστευτείτε την κρίση τους όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

Ιχθύς Οι συγκρούσεις στα ερωτικά είναι αναπόφευκτες, αλλά όχι όσο καταστροφικές φαντάζεστε. Χρησιμοποιήστε την ένταση ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο που σας έλκει για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα της σχέσης σας. Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες, ειδικά αν σ’ αυτές σας ωθούν αναξιόπιστα άτομα. Κάντε μόνοι σας το κουμάντο σας.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα