Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης

Κριός Περιορίστε λιγάκι τις συναναστροφές σας με επικίνδυνες παρέες και αφοσιωθείτε στα άτομα που ξέρετε από πρώτο χέρι ότι θέλουν το καλό σας. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για πειραματισμούς. Άνοδος στα επαγγελματικά σας, η οποία συνδυάζεται με μία ευνοϊκή αλλαγή καθηκόντων. Δείτε την σαν δώρο για ό, τι έχετε περάσει τελευταία.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Σταθερά τα ερωτικά σας σήμερα. Μην αναλωθείτε σε καυγάδες που δεν έχουν λόγο ύπαρξης – απολαύστε

την ηρεμία σας και εκτιμήστε την όσο μπορείτε. Επενδύστε σε μία καινούργια φιλία που κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα στη ζωή σας. Ο Κρόνος φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο, που όμως δεν θα σας επηρεάσουν άμεσα.

Δίδυμος Κάτι που θα δείτε ή θα ακούσετε τυχαία, θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα. Μην αφήσετε, όμως, τα άτομα που σας προσεγγίζουν με δόλο να σας οδηγήσουν σε συμπεράσματα που τα βολεύουν. Και ο συναισθηματικός εκβιασμός έχει όρια. Μείνετε κοντά στην οικογένεια, όποιες κι αν είναι οι διαφορές σας. Θα βγείτε κερδισμένοι στο τέλος.

Καρκίνος Τώρα είναι ιδανική στιγμή να εντάξετε στη ζωή σας μία καινούργια ασχολία ή συνήθεια, που θα σας βοηθήσει πρώτα ψυχολογικά και στη συνέχεια, σε πρακτικό επίπεδο. Κινητοποιηθείτε και μη χάνετε άλλο χρόνο. Αρκετά ασαφή τα ερωτικά σας. Δώστε λίγο χρόνο στην κατάσταση που σας περιβάλλει, να ξεκαθαρίσει μόνη της.

Λέων Η Αφροδίτη σας προκαλεί απρόσμενες συγκινήσεις σε ερωτικό επίπεδο, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε μερικά λυτρωτικά συμπεράσματα. Τελικά, είχατε υποτιμήσει το ρόλο ενός συγκεκριμένου ατόμου στη ζωή σας. Πρόοδος στα επαγγελματικά σας τώρα, η οποία όμως θα γίνει εμφανής σταδιακά. Μη βιάζεστε να εντυπωσιάσετε και να εντυπωσιαστείτε. Όλα θα γίνουν.

Παρθένος Δεν θα κερδίσετε τίποτα αν μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι σας. Η συγκυρία απαιτεί κοινωνικοποίηση και νέες γνωριμίες, όσο κι αν το αρνείστε. Αφήστε τους Σκορπιούς να σας καθοδηγήσουν όπως αυτοί νομίζουν. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Μην αλλάξετε στρατηγική σε ένα θέμα που έχει δρομολογηθεί (από σας ή από άλλον) εδώ και καιρό.

Ζυγός Ένα απρόσμενο περιστατικό θα σας βγάλει εκτός προγράμματος σήμερα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αφήστε τον κόσμο που μπαίνει τώρα στη ζωή σας, να σας δείξει με τον τρόπο του μία εναλλακτική πλευρά των πραγμάτων. Εμπιστευτείτε έναν παλιό φίλο (ειδικά αν είναι Αιγόκερως), ακόμη κι αν τελευταία δεν τα πάτε καλά.

Σκορπιός Η αλλαγή που επιδιώκετε για τα ερωτικά σας, δεν μπορεί να έρθει μέσα σε μία μέρα. Ζυγίστε τα πράγματα προσεκτικά και κάντε υπομονή. Οι βιαστικές κινήσεις δεν συμφέρουν ούτε εσάς ούτε αυτόν που κυνηγάτε. Σταθερά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Έχετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας και στις επιλογές που έχετε ήδη κάνει.

Τοξότης Η ηρεμία της ερωτικής σας ζωής διαταράσσεται εξαιτίας της παρέμβασης ενός τρίτου προσώπου στη σχέση σας. Υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συναισθημάτων σας είστε μόνο εσείς, επομένως αναλάβετε τις ευθύνες σας. Κανείς άλλος δεν πρόκειται να σας σώσει. Η σχέση σας με ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου βελτιώνεται, μετά από μία περίοδο εντάσεων.

Αιγόκερως Η δουλειά σας απασχολεί περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να στοχεύσετε και σε άλλους τομείς που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν. Μην παραμελείτε καταστάσεις και πρόσωπα που σημαίνουν πολλά για σας. Η εξέλιξη ενός γραφειοκρατικού ζητήματος δεν θα είναι η προσδοκώμενη, αν το αφήσετε στην τύχη του.

Υδροχόος Μην αναλάβετε σήμερα περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Τα πάντα είναι θέμα προγραμματισμού, αλλά μερικοί στόχοι είναι απλώς ακατόρθωτοι. Ο Δίας σας δίνει τον δυναμισμό που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε εκ νέου ένα πρόσωπο που μπήκε και βγήκε απ’ τη ζωή σας με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Ιχθύς Η επαφή με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά, θα σας κάνει σίγουρα καλό. Μην απομονώνεστε – εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία επικοινωνίας με τα πρόσωπα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Άνοδος στα οικονομικά σας, χάρη στην ευνοϊκή επίδραση του Ερμή. Μην ξοδευτείτε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για όσους δεν γνωρίζετε καλά. Κρατηθείτε και δεν θα χάσετε.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα