«Οι βουλευτές πήραν το μήνυμα»

«Οι βουλευτές πήραν το μήνυμα. Ουδείς θα διακινδυνεύσει την διακοπή της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας σε μία στιγμή που η χώρα εξέρχεται από τα μνημόνια».

Με τα λόγια αυτά κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος σχολίασε στο «Π» την παραίτηση του κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στην επιστολή παραίτησής του, ο κ. Χαρακόπουλος αποσαφηνίζει ότι δεν θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο καθώς κάτι τέτοιο θα έθετε σε δοκιμασία την απρόσκοπτη χρηματοδότηση της χώρας.

Το ίδιο στέλεχος αφήνει να εννοηθεί ότι η παραίτηση

του κ. Χαρακόπουλου ήταν περίπου προδιαγεγραμμένη και εξέφραζε την πεποίθηση ότι η εξέλιξη αυτή δεν θα διαφοροποιήσει σημαντικά το κλίμα υπό το οποίο οι κοινοβουλευτικές ομάδες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ οδεύουν προς την αυριανή ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου.

Παρά ταύτα, το κυβερνητικό επιτελείο είναι σε εγρήγορση καθώς ορισμένες πληροφορίες εμφανίζουν δύο βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας να μην απορρίπτουν το ενδεχόμενο καταψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

The post «Οι βουλευτές πήραν το μήνυμα» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα