Παραδόθηκε ένας από τους απαγωγείς του Μανώλη Καραμολέγκου – Ελεύθερος ο επιχειρηματίας

Παραδόθηκε σήμερα το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας, ένας εκ των απαγωγέων του Μανώλη Καραμολέγκου, παραδίδοντας στις αρχές τον απαχθέντα, ο οποίος χαίρει άκρας υγείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν Αλβανό νεαρής ηλικίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ένα πιστόλι και μία χειροβομβίδα. Αναζητούνται τα άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία απήγαγαν χθες το βράδυ στον Μανώλη Καραμολέγκο στα Μεσόγεια και όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν ημεδαπό, δύο Μολδαβούς και έναν ακόμα Αλβανό.

Χθες το βράδυ, με ένα φορτηγάκι μάρκας Mercedes

και μια μοτοσικλέτα, έστησαν ενέδρα στον γνωστό επιχειρηματία στα Μεσόγεια και συγκεκριμένα στην περιοχή του Γέρακα. Αφού τον ακινητοποίησαν, τον μετέφεραν σε σπίτι στην Κερατέα, όπου τον φρουρούσαν εναλλάξ. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο σώμα και το πρόσωπο του κ. Καραμολέγκου υπάρχουν ίχνη βίας χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο σοβαρό τραύμα. Όταν ήρθε η σειρά του νεαρού Αλβανού να φυλάξει τον επιχειρηματία, ο τελευταίος ασκώντας του έντονη ψυχολογική πίεση, κατάφερε να τον πείσει να τον παραδώσει και να παραδοθεί ο ίδιος, επαναλαμβάνοντάς του πως η σύλληψή τους ήταν θέμα ωρών.

Πράγματι είχε ήδη ξεκινήσει μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των απαγωγέων και του απαχθέντα και οι αρχές ήξεραν από μαρτυρίες την μάρκα του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Να σημειώσουμε, ότι ο επιχειρηματίας είχε προχωρήσει προ ημερών στη σύναψη ομολογιακού δανείου ύψους άνω των 2 εκατ. ευρώ.

The post Παραδόθηκε ένας από τους απαγωγείς του Μανώλη Καραμολέγκου – Ελεύθερος ο επιχειρηματίας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα