Πιτσούρκα: «Οι Έλληνες θα κλειστούν στο μισό γήπεδο»

Ο Βίκτορ Πιτσούρκα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Ρουμανία θα ανατρέψει το 3-1 του «Καραϊσκάκης» αν και οι «Έλληνες θα κλειστούν στο μισό γήπεδο» εμφανίστηκε στη διάρκεια της συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα ρεβάνς (19/11, 21:00, Mega).

Ο Ρουμάνος ομοσπονδιακός προπονητής παραδέχθηκε πως μετά την ήττα η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του ήταν στο ναδίρ αλλά τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα.

«Η ψυχολογία είναι καλύτερη τώρα, γιατί όλοι ήταν σε άσχημη κατάσταση μετά την ήττα στην Ελλάδα. Συζητήσαμε πολύ

με τα παιδιά και πιστεύω πως θα κάνουμε καλή εμφάνιση αύριο.

Είναι σημαντικό να παίξουμε καλά μπροστά σε περισσότερους από 50.000 φιλάθλους μας. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και ελπίζω να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Οι παίκτες μου έχουν τεράστιο κίνητρο και δεν χρειάζονται κάτι έξτρα από μένα. Η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο αρκεί από μόνη της» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Βέβαια ο Πιτσούρκα εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα λέγοντας: «Έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής, γιατί σε αυτό το επίπεδο όλα μετράνε».

Σε ότι αφορά τα πλάνα του ξεκαθάρισε πως η Ρουμανία χρειάζεται γρήγορο γκολ και θα κάνει τα πάντα για αν το πετύχει.
«Χρειαζόμαστε γκολ και θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά. Δεν θα πρέπει όμως να αμελήσουμε το αμυντικό κομμάτι. Σε ένα τέτοιο ματς πρέπει να σκοράρεις εσύ και να μη σκοράρει ο αντίπαλος.

Η Ελλάδα έχει παίκτες αξίας, αλλά βασίζεται στην άμυνά της. Στο πρώτο ματς δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Σίγουρα οι Έλληνες θα κλειστούν στο μισό γήπεδο, αλλά έχουμε καλούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην περιοχή τους και ελπίζω να πετύχουμε γκολ» ήταν τα λόγια του.

Νωρίτερα ο Μάριους Νικουλάε είχε χαρακτηρίσει τη ρεβάνς «κρίσιμη για μια ολόκληρη γενιά Ρουμάνων ποδοσφαιριστών».

Διαβάστε επίσης:

Αντριάν Μούτου: «Οι Έλληνες έχουν προβάδισμα»

Αντριάν Μούτου: «Οι Έλληνες έχουν προβάδισμα»

The post Πιτσούρκα: «Οι Έλληνες θα κλειστούν στο μισό γήπεδο» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα