Προβληματισμοί και διαφωνίες στους κόλπους των 58 της Κεντροαριστεράς

Σε σύσκεψη που έγινε σε καφέ της Αθήνας διότι δεν έχουν γραφεία για να συσκεφθούν, έγινε συζήτηση και προσπάθεια ορισμένων στελεχών να προκριθεί η άποψη ότι θα πρέπει να στηθεί κάλπη στους πολίτες που θα επιλέξουν τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου. Άποψη την οποία είχαν στελέχη όπως ο κ. Λειβαδάς , Βούλγαρης , και Αθήνα Δρέττα από το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες έγινε προσπάθεια
να ανακοινωθεί κιόλας η συγκεκριμένη επιλογή αλλά τελικά δεν έγινε αυτό διότι υπήρχαν αντιδράσεις

Μια απ’ αυτές του Νίκου Μπίστη, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήμα fm τάχθηκε κατά της επιλογής της κάλπης αλλά η διαδικασία επιλογής επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο να γίνει μέσα από διαδικασία συνδιάσκεψης. Άλλωστε όπως λένε πολλοί μέσα στους 58 , το 80% των στελεχών που ανήκουν στη κίνηση είναι ΠΑΣΟΚ και οι υπόλοιποι δεν φέρνουν τίποτε άλλο κόσμο μαζί τους, επομένως ποιος ο λόγος είναι να δημιουργηθεί ρήγμα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ το οποίο τον θέλουν μαζί τους έλεγαν χαρακτηριστικά στελέχη μέσα από την πρωτοβουλία των 58 για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς.

Στο διάλογο πάντως όλα δείχνουν ότι το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου θα συμμετάσχει στις διεργασίες για τον ενιαίο πόλο της ελιάς αφού πρώτα λάβουν τις αποφάσεις τους αύριο το μεσημέρι τα κομματικά όργανα της συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα. Ο κ. Λοβέρδος όλοι καταλαβαίνουν ότι θα κάνει θετική εισήγηση.

The post Προβληματισμοί και διαφωνίες στους κόλπους των 58 της Κεντροαριστεράς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα