Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στη Νέα Υόρκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοντά στο κτίριο του εμπορικού Roosevelt Field Mall του Λονγκ Αιλαντστη Νέα Υόρκη έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα με απόφαση των τοπικών αρχών να κλείσουν τα σχολεία της γύρω περιοχής.

Εμπορικό κέντρο στη Νέα Υόρκη και σχολεία

στη γύρω περιοχή έκλεισαν με απόφαση των τοπικών αρχών, ύστερα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν κοντά στο κτίριο του εμπορικού .

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα που επικαλούνται πληροφορίες της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, ένας άνδρας οπλισμένος κυκλοφορεί στην γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με κάποια από τα δημοσιεύματα δύο άνθρωποι φέρονται να έχουν δεχθεί πυρά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

Άνδρες της αστυνομίας έχουν παραταχθεί γύρω από το εμπορικό, εκπρόσωπος του οποίου διαβεβαίωσε πως ο ένοπλος δεν βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου.

Στο μεταξύ, κάτοικος της περιοχής δήλωσε στο Newsday πως το περιστατικό «είναι τρομακτικό, έπειτα από όσα συνέβησαν στην Κένυα».

Την ίδια ώρα, λέγεται πως ο άνδρας είναι ασιατικής καταγωγής, φορά κοστούμι, ενώ αυτόπτες τον είδαν να φτάνει στην περιοχή οδηγώντας λευκό τζιπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα