Σαμαράς: Η πρώτη ένδειξη εξόδου από το τούνελ θα δοθεί φέτος από τον τουρισμό


«Η πρώτη ένδειξη εξόδου από το τούνελ θα δοθεί φέτος από τον τουρισμό», δήλωσε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην 21η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ.

Και προσέθεσε: Το κράτος δεν μπορεί να αποτελεί τροχοπέδη της οικονομίας αλλά σταθερό αρωγό της επιχειρηματικότητας. Το κράτος επιβάλλει κανόνες και τους τηρεί. Περιορίζουμε συνέχεια τη γραφειοκρατία, δεν την έχουμε νικήσει ακόμη αλλά έχουμε κάνει τομές.

Επίσης,

ο κ. Σαμαράς τόνισε πως: «είναι οι επιχειρήσεις που δημιουργούν θέσεις εργασίας, εισόδημα, πλούτο και υγιή ανάπτυξη» ενώ υποστήριξε παράλληλα, πως καθήκον της Πολιτείας είναι να δημιουργεί ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες στο εξωτερικό.

Οι θετικές προβλέψεις, πρόσθεσε, ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών διεθνώς.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν προχωράμε, τρέχουμε» για να συμπληρώσει πως όλη η χώρα πρέπει «να τρέξει» για να βγει από την κρίση.

Τέλος, αναφερόμενος στις επενδύσεις και το ταξίδι του στην Κίνα, είπε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες κινήσεις τόσο εκτός όσο και εντός της Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα