Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια λόγω της Πρωτομαγιάς-Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ποτέ ξανά άνεργη Πρωτομαγιά», είναι το κεντρικό σύνθημα ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και συνδικάτων που πραγματοποιούν σήμερα συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας για την 1η Μαΐου.

Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ τονίζει «ενώνουμε τη φωνή μας ενάντια στην ανεργία, στη φτώχεια, στην εξαθλίωση στις αδικίες, στις κοινωνικές διακρίσεις.

Παλεύουμε και απεργούμε για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, για να διασφαλίσουμε και να κερδίσουμε ξανά τα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα».

ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο Αθήνας οργανώνουν συγκέντρωση στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10 ξεκίνησε τη συγκέντρωσή του το ΠΑΜΕ, στην πλατεία Συντάγματος, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η προσυγκέντρωση στα Χαυτεία από το ΜΕΤΑ που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος κατέθεσε στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, προς τιμήν των 200 εκτελεσμένων κομμουνιστών την Πρωτομαγιά του ’44.

Διαβάστε επίσης:

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της Πρωτομαγιάς- Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

The post Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια λόγω της Πρωτομαγιάς-Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα