Σεφερλιάδα χωρίς τέλος…

Εχετε δει την εκπομπή στο MEGA « Just The 2 Of Us», με τους πάσης φύσεως καλλιτέχνες -αοιδούς, ηθοποιούς, αθλητές σεφ κ.λπ.-, με τη μέτρια ή συμπαθητική φωνή να τραγουδούν γνωστές επιτυχίες -ελληνικές και ξένες, του παρόντος και του παρελθόντος- και να μας κάνουν να… βγαίνουμε από τα ρούχα μας; Ασφαλώς και δεν είναι αυτός ο στόχος τους, αλλά το αποτέλεσμα που μας δίνουν είναι τραγικό… Τι είναι αυτή η Μάρκο-Σεφερλίαση που έχει πιάσει τους τηλεοπτικούς μας μαϊντανούς; Δεν καταλαβαίνουν

πόσο κακό κάνουν στον λαό μας με όλα αυτά τα παρατραβηγμένα που παρουσιάζουν προς τέρψιν δήθεν του φιλοθεάμονος κοινού; Και γιατί θα πρέπει καθετί που βλέπω στην τηλεόραση να έχει μέσα και… λίγο από Μάρκο Σεφερλή; Το χιούμορ του ανθρώπου -ως ηθοποιού, εννοώ- είναι κάπως ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Και σίγουρα δεν είναι για πολύ… Ο Αριστοφάνης ο ίδιος να ήτανε θα μας είχε κουράσει. Το χιούμορ αυτό το τόσο ιδιαίτερο και παρατραβηγμένο μάς κάνει συχνά να νιώθουμε επιεικώς… αηδία. Μέσα από τέτοιες εκπομπές-παχνίδια, οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν δεν ωφελούνται πάντα… Δεν τους κάνει καλό! Τους φθείρει και τους αδειάζει.

Ο Σεφερλής δεν κέρδισε από αυτήν τη συμμετοχή! Αντιθέτως, έχασε… Η Ελλάδα των λούμπεν Ελλήνων δεν είναι κάτι που προσθέτει! Δεν έχουν σχέση οι Ελληνες της σημερινής Ελλάδας, που υποφέρει και πένεται, με τέτοια τραγικά φαινόμενα. Ο λαός δεν θέλει… κουτόχορτο για να χορτάσει, αλλά… κοτόσουπα… Και αυτή τους τελείωσε…

Με φθηνές εκπομπές, δήθεν ψυχαγωγικού περιεχομένου, δεν φιμώνεται ο λαός. Αντιθέτως, διψά και «πεινάει» πιο πολύ, τόσο βιολογικά όσο και πνευματικά!

Αλήθεια πώς πίστεψαν τα σαΐνια της παραγωγής αυτής ότι το στυλ της Κατερίνας Στανίση αρμόζει σε μία τέτοια εκπομπή.. Μία πάλαι ποτέ εξαιρετική αοιδός, με φωνή που ταρακουνάει την καψούρα, αλλά σήμερα επιεικώς μεσόκοπη, εις τας δυσμάς του καλλιτεχνικού βίου της σχεδόν, τι να προσφέρει και πόσο να διασκεδάσει τον Ελληνα, όταν ο παρτενέρ της, κάθε μέρα που περνάει, ναι μεν προοδεύει με την καλή… δασκάλα που έχει, μόνο που δεν ξέρουμε σε… ποιον τομέα.

The post Σεφερλιάδα χωρίς τέλος… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα