Σφαλιάρες σε υφυπουργό κατά… συνθήκην από τον Στ.Ψυχάρη!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Μεγάλη σοβαρότητα απέδωσε ο ανακριτής κ.Γεωργουλέας στην επικοινωνία που είχε το αφεντικό του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης με τον εκ των βασικών κατηγορουμένων στο σκάνδαλο –ΕΝΕΡΓΚΑ-ΔΕΗ Αχιλλέα Φλώρο και πριν από 15 ημέρες τον κάλεσε για εξηγήσεις στο ανακριτικό γραφείο.

Στα μηνύματα που έφτασαν στα χέρια του ανακριτή υπάρχει αλληλογραφία με εμφανείς σοβαρές πιέσεις του Αχ.Φλώρου μέσω και του Σταύρου Ψυχάρη να αλλάξει η ηγεσία στον ΛΑΓΗΕ-ΔΕΣΜΗΕ τον περασμένο Οκτώβριο και λίγες ημέρες πριν ο ανακριτής με τον

Εισαγγελέα διατάξουν την προφυλάκιση του Αχ Φλώρου,του γυιού του και άλλων 5 κατηγορουμένων.

Όλοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι για σκάνδαλο διακίνησης και ξεπλύματος τεραστίου ποσού(άνω των 150 εκατομμυρίων ευρώ) μέσω ενός απίστευτου πλέγματος οφ σορ εταιρειών σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας.

Ο πανίσχυρος στην Ελλάδα επιχειρηματίας-εκδότης υποσχέθηκε στον Αχ.Φλώρο ότι θα πέσουν σφαλιάρες στον αρμόδιο υφυπουργό Ασημ.Παπαγεωργίου από το αφεντικό του χωρίς να προσδιορίζει όμως αν αναφερόταν σε μέλος της κυβέρνησης η σε κάποιο άλλο «παράκεντρο» από αυτά που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Προφυλακίστηκαν όμως, ο υφυπουργός δεν έφαγε σφαλιάρες και στον ανακριτή στις 21 Μαίου ο κ.Ψυχάρης είπε ότι δεν ενοούσε στα σοβαρά αυτά που έγραφε και «ήταν κατά συνθήκην».

Απέφυγε να γράφει τη λέξη ψεύδη και αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι το ΒΗΜΑ λίγες ημέρες νωρίτερα(5 Μαίου) είχε γράψει ένα εμετικό ανυπόγραφο δημοσίευμα υπερ των προφυλακισμένων μέσω του οποίου ουσιαστικά προανήγειλε την αποφυλάκισή τους.

Τις ημέρες εκείνες γίνονταν προς διάφορες κατευθύνσεις «ψαρέματα» για να διαπιστωθεί αν το πεδίο ήταν καθαρό η αν θα έπρεπε να …πέσουν σφαλιάρες!
Πράγματι στις 24 Μαίου 2013 προς γενική κατάπληξη οι βασικοί κατηγορούμενοι αποφυλακίστηκαν.

Ήταν το θέμα που πρώτοι θέσαμε με διάφορα ερωτήματα μεταξύ των οποίων ποιος ακριβώς είναι και ποιο ρόλο είχε στην υπόθεση αυτή και ο δικηγόρος Δημητριάδης.

Απάντηση ακόμα αναμένουμε….

Keywords
Τυχαία Θέματα