Σφοδρή επίθεση Βαγγέλη στον Αλέξη για συμφέροντα και μυστικές υπηρεσίες

Του Γιάννη Ντάσκα

Χόντρυνε γερά το παιχνίδι στη Βουλή με σφοδρή επίθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά Αλέξη Τσίπρα.

Η φρασεολογία γυρίζει χρόνια πίσω στις άγριες κόντρες μεταξύ Μητσοτάκη-Ανδρέα, μεταξύ Γεωργίου Μαύρου και Ανδρέα Παπανδρέου κλπ.

Τότε

που ο Γεώργιος Μαύρος ηγέτης μιας φθίνουσας Ένωσης Κέντρου προσπαθούσε να ανακόψει την πορεία του Ανδρέα προς την εξουσία παρουσιάζοντάς τον ως… Αμερικανό που πορεύεται με “μεθόδους Μάντισον Αβενιου”… Της Λεωφόρου της Νέας Υόρκης, όπου ήταν και είναι οι έδρες των μεγάλων αμερικανικών συμφερόντων ανά τον κόσμο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανοιχτά προκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ως εκπρόσωπο φιλοαμερικανικών συμφερόντων τα οποία βρίσκονται πίσω από το θόρυβο για τα υποβρύχια. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η ωμή πρόκληση με την αναφορά σε κόσμο μυστικών υπηρεσιών που βρίσκεται δίπλα ή μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και με τη φράση “πόσα απίδια παίρνει ο σάκος” προκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια.

Όπως είναι γνωστό τα υποβρύχια είναι γερμανικά και οι υπουργοί που χειρίστηκαν την υπόθεση κατηγορούνται ότι υπηρέτησαν γερμανικά συμφέροντα. Άρα είναι μάλλον αναμενόμενο ότι ο Αλέξης Τσίπρας με το ίδιο νόμισμα περί συμφερόντων και υπηρεσιών(Γιούγκ;) θα απαντήσει στην πρόκληση Βενιζέλου.

Από το περιβάλλον του έλεγαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας “δεν θα νεκραναστήσει τον Βενιζέλο αλλά θα μεταφέρει το παιχνίδι στο γήπεδο της εξουσίας,εκεί όπου κονταροχτυπιούνται Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ”.Έλεγαν ότι θα απευθύνει πρόκληση-πρόσκληση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για το θέμα και κατά πόσο καλύπτει τους Υπουργούς που το χειρίστηκαν.

Το ζήτημα είναι σοβαρό και μην ξεχνάτε το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ Βενιζέλου και Αβραμόπουλου και μάλλον δεν θα το ξεχάσει κατά την ομιλία του σε λίγο στη Βουλή ο κ. Τσίπρας…

The post Σφοδρή επίθεση Βαγγέλη στον Αλέξη για συμφέροντα και μυστικές υπηρεσίες appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα