ΣΟΣ! Ξανάρχεται η Γιααααάννα!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έγραψε, λένε, την αυτοβιογραφία της με τίτλο “Το ελληνικό μου δράμα” και μας εξηγεί τι συνέβη το 2004. Δεν το διαβάσαμε (ευτυχώς) ακόμα αλλά αν το βρούμε θα το διαβάσουμε και ύστερα θα δημοσιεύσουμε και τους μισθούς που πλήρωνε τότε ο άθλιος Οργανισμός του 2004 σε στρατιές δημοσιογράφων και αρπακτικών για έργο μηδενικό ως προς το λαό, πολύτιμο όμως για εκείνη.

Η εν λόγω κυρία παρεπιδημεί τώρα σε πέλαγα και θάλασσες και βίλες και κότερα και Ελβετονταβός

και Αμερικές, όπου λέει έχει κάνει η οικογένεια και παροχές στον Κλίντον της μετά Μόνικας εποχής κλπ.

Στη θεομηνία που πλήττει το ελληνικό λαό τα τελευταία τρία χρόνια δεν την είδε κανείς και τελευταίες της φωτογραφίες είναι εκείνες με τα πούρα καβάλα σε καρέκλες του “Ελεύθερου Τύπου” τότε που ήθελε να προσφέρει στην ανόρθωση του ελληνικού λαού. Προ της κρίσης. Μετά της πέρασε η διάθεση, έδωσε τον “Ελεύθερο Τύπο” και εξαφανίστηκε ενώ εμείς περιμένουμε την έκθεση απολογισμού για να δούμε που ξοδεύτηκε τι από τα θηριώδη έξοδα που έκανε το κράτος μας για να χορέψει η Γιάννα στο ΟΑΚΑ…

Δεν γνωρίζουμε αν γράφει στο βιβλίο για το μυστικό ραντεβού που είχε στη Ραφήνα το Γενάρη του 2004 ένα ζευγάρι ,σωσίες φτυστοί της Γιάννας και του Θόδωρου με τον Κώστα και τη Νατάσα που ΘΑ γίνονταν πρωθυπουργοί μετά δυο μήνες. Τότε υποτίθεται ότι δεν μιλούσαν, μπορεί να έκαναν ραντεβού σε ταβέρνα της Ραφήνας; Γιατίιιιιι;

Βέβαια εκτός από τη Γιάννα δεν είδαμε στη θεομηνία κανέναν μπροστά με τα συνεργεία να προσφέρουν βοήθειες. Και επ’ αυτού γράψαμε το εξής στο “Παρασκήνιο” της Κυριακής και το αναδημοσιεύουμε συνδυαστικά. Με τις φωτογραφίες φυσικά που βάλαμε από τη θεομηνία, απο τον Γ. Παπανδρέου και το θηριώδες τζιπ της Χαλκιδικής.

Διαβάστε το:

Οι τενεκέδες στα δύσκολα ηχούν…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Στις μεγάλες θεομηνίες οι ηγέτες βγαίνουν μπροστά. Προστατεύονται μεν, είναι μπροστά δε. Με μπότες στις πλημμύρες και ανάμεσα στα συνεργεία που επιχειρούν. Ανάλογα πράττουν και το καλοκαίρι. Είδαμε Μπους, Κλίντον, Ομπάμα, Πούτιν, Σαρκοζί και άλλους. Είδατε κανέναν δικό μας την Παρασκευή στη μεγαλύτερη πλημμύρα της πεντηκονταετίας;

Ναι, είδαμε… Τον Γιώργο Παπανδρέου. Σε ένα τηλεοπτικό στούντιο της… μητέρας πατρίδας των ΗΠΑ. Εκεί, λέει, που παραδίδει μαθήματα και πληρώνεται. Και διδάσκει… δράση σε οικονομικές κρίσεις.

Το τζιπ που βλέπετε το πληρώσαμε εμείς. Και πληρώνουμε και τα καύσιμα που είναι πολλά, αφού είναι… 3.000 κυβικά. Το αγόρασαν στη Χαλκιδική για να ασκούν αποτελεσματικά τα καθήκοντά τους. Τα ασκούν; Πανάθλια. Χρηματισμούς κατήγγειλε ο πρώην νομάρχης -βουλευτής Αργ. Λαφαζάνης. Χρηματισμούς για να κάνουν τα στραβά μάτια, όταν τα κυκλώματα αρπάζουν με συνεργασία αστυνομικών, δασικών, δικαστικών και πολιτικών τις δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες. Όργια γίνονται, αλλά το τζιπ δεν τους το πήραν ακόμα.

Τέτοια κρατικά αυτοκίνητα για αξιωματούχους πληρώνουμε και στην Αττική. Είδατε κανένα την ώρα της καταιγίδας στους δρόμους, δίπλα στους πολίτες; Βέβαια, υπάρχει μια δικαιολογία που δεν λάβαμε υπόψη. Μπορεί να διάβαζαν Μπογδανο-ποίηση! Για να είναι έτοιμοι, όταν ο Μέγας Τενεκές θα τους καλέσει να πάρουν τη θέση του Χρ. Γιανναρά και άλλων πνευματικών ανθρώπων απέναντί του να κοιτούν με δέος και σεβασμό τη σόλα της ελβιέλας του, έτσι όπως τη διπλώνει με θρασοχάρη στη μούρη του Μεγάλου Συνομιλητή του. Να τον κοιτάξουν κι αυτοί ευθέως σε εκείνα τα μάτια-αστραπές, που θα έκαναν ακόμα και τη Σαπφώ Νοταρά να λυγίσει και να παραδοθεί στο ηδονικό τους πνεύμα (των ματιών, ντε…) και να περιμένει τον ήχο του… Νερούντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα