Στα δικαστήρια θα οδηγηθεί ο δήμαρχος Μεγάρων για τα επεισόδια στα διόδια (ΦΩΤΟ)

Στα δικαστήρια αναμένεται να οδηγηθεί ο δήμαρχος Μεγάρων Γιάννης Μαρινάκης, μετά τη σύλληψη του, κατά τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν κάτοικοι της περιοχής αλλά και φορείς δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την έντονη δυσαρέσκειά τους στην επιβολή διοδίων από την Ολύμπια Οδό.

Οι συγκεντρωμένοι αφού άνοιξαν τις μπάρες στο ρεύμα προς Αθήνα

στην έξοδο της Πάχης για μιάμιση ώρα προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του οδοστρώματος για 5 λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησαν ειρηνικά. Παρόλα αυτά κατά την αποχώρηση των συγκεντρωμένων και αφού είχε ελευθερωθεί το οδόστρωμα, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες κατέφθασαν στη 13:00, επιτέθηκαν στο πλήθος κάνοντας χρήση χημικών.

Στο πλευρό των κατοίκων βρέθηκε ο δήμαρχος Μεγάρων Γιάννης Μαρινάκης, φορείς της περιοχής και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επίθεση των αστυνομικών συνελήφθησαν ο δήμαρχος κ. Μαρινάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Κλεάνθης Βαρελάς, ο Αντώνη Χοροζάνη υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων με τη στήριξη του ΚΚΕ, μαζί με ακόμη έξι άτομα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Οι συλληφθέντες διανυκτέρευσαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθήνας και σήμερα το μεσημέρι θα οδηγηθούν στο δικαστήριο, όπου αναμένεται να ζητήσουν τριήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

The post Στα δικαστήρια θα οδηγηθεί ο δήμαρχος Μεγάρων για τα επεισόδια στα διόδια (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα