Στην Αθήνα θα είναι το Σεπτέμβριο ο Τζέρεμι Αϊρονς

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Τζέρεμι Αϊρονς πρόκειται να βρεθεί για ακόμη μια φορά στην Αθήνα, για την προώθηση της ταινίας «Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα».

Ο 65χρονος ηθοποιός είναι καλεσμένος της Hollywood Entertainment, που έχει τα δικαιώματα για την εκμετάλλευση της ταινίας στην Ελλάδα και θα είναι παρών στην επίσημη προβολή της στις 18 και

21 Σεπτεμβρίου.

Το «Νυχτερινό τρένο για την Λισαβόνα» αφηγείται το ξαφνικό ταξίδι ενός Ελβετού καθηγητή ο οποίος σε μια στιγμή έμπνευσης αποφασίζει να πάρει το τρένο και να διασχίσει την Ευρώπη για να εξιχνιάσει το μυστήριο του βιβλίου ενός Πορτογάλου συγγραφέα. Ο συγγραφέας καταλήγει στην Πορτογαλία όπου σιγά- σιγά ανακαλύπτει μεγάλα μυστικά της σκοτεινής περιόδου της δικτατορίας, την δράση μιας ομάδας της αντίστασης και ένα απαγορευμένο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε δύο άνδρες και μια γυναίκα.

Το σενάριο της ταινίας στην οποία συμμετέχουν πολλοί ηθοποιοί είναι βασισμένο στο ομότιτλο best seller του βραβευμένου Ελβετού συγγραφέα Πασκάλ Μερσιέ.

Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε 15 γλώσσες και έχει πουληθεί σε πάνω από 30 χώρες, θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα γερμανόφωνα μυθιστορήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα