Στην κορυφή του κόσμου Τριγκώνης και Πασχαλίδης

«Συμβόλαιο με την κορυφή» έχει το δίδυμο του Κώστα Τριγκώνη με τον Ιορδάνη Πασχαλίδη αφού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν πρωταθλητές Κόσμου κατακτώντας την πρωτιά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Tornado στην Ιμπιζα.

«Θέλαμε να τους δούμε διακαώς δίπλα μας στο βάθρο. Εμείς ουσιαστικά την τελευταία μέρα είχαμε σχεδόν εξασφαλισμένη τη νίκη μας και μας αρκούσε να κάνουμε 2-3 καλές ιστιοδρομίες και τέλος.

Στις τρεις που έγιναν σκοράραμε 1-4-2 χωρίς ουσιαστικά να αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα μιας και ήδη είχαμε ένα

μεγάλο προβάδισμα στην βαθμολογία. Το μυαλό μας λοιπόν ήταν πιο πολύ στον Νίκο και στον Αλέξη παρά σε μας.

Δυστυχώς στον αθλητισμό η απόδοση πολλές φορές δεν συνδυάζεται με το αποτέλεσμα και για μια ακόμη φορά αυτός ο κανόνας επιβεβαιώθηκε μιας και τα παιδιά είχαν μια ακόμη άτυχη ημέρα όπου το σκάφος από την Αυστραλία τους “πήρε” πάνω στο πέρασμα της 1ης σημαδούρας το ένα τιμόνι προκαλώντας τους ανεπανόρθωτη ζημιά αναγκάζοντας τους να εγκαταλείψουν για μια ακόμη φορά σε δύο ιστιοδρομίες.

Προχώρησαν σε ένσταση αλλά ούτε η ακύρωση του Αυστραλιανού σκάφους ούτε η επανόρθωση που τους έδωσαν οι κριτές ήταν αρκετή για να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο καταλήγοντας τελικά στην 5η θέση.

Κρίμα γιατί τα παιδιά άξιζαν καλύτερης τύχης. Όλη την εβδομάδα έτρεξαν πολύ καλά και το πιο πιθανό αν δεν συνέβαιναν όλα αυτά θα ήταν να «πλακωνόμασταν» μέχρι το τέλος μεταξύ μας για το ποιος θα κέρδιζε» είπε ο Κώστας Τριγκώνης.

The post Στην κορυφή του κόσμου Τριγκώνης και Πασχαλίδης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα