Στον εισαγγελέα σήμερα οι 34 συλληφθέντες από τα επεισόδια στο Κερατσίνι

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι 34 συλληφθέντες από τα επεισόδια στο Κερατσίνι.

Συνολικά από τα επεισόδια στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην περιοχή Κερατσινίου και Νίκαιας προσήχθησαν 130 άτομα, ενώ εξ αυτών 34 συνελήφθησαν.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, όπου είχαν στηθεί οδοφράγματα ενώ έγινε ρίψη μολότοφ και χρήση δακρυγόνων.

Κατά το ανθρωποκυνηγητό που σημειώθηκε επί της Γρ. Λαμπράκη, ομάδα 10-20 ατόμων μπήκε σε παρακείμενη πολυκατοικία και βρήκε καταφύγιο στην ταράτσα του

κτηρίου. Η αστυνομία είχε καλέσει τον εισαγγελέα προκειμένου να μπορέσει να μπει στο κτήριο ενώ στο σημείο βρισκόταν και ο δήμαρχος Κερατσινίου Λουκάς Τζανής.

Στο μεταξύ, ένταση επικράτησε στις 2:00 τα ξημερώματα έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο για να συμπαρασταθούν στους προσαχθέντες των επεισοδίων στο Κερατσίνι στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου, για τη δολοφονία του 34χρονου.

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους εκατοντάδες διαδηλωτές, και έκαναν χρήση βομβίδων κρότου-λάμψης για να διαλύσουν το πλήθος.

Πάντως μέχρι και αργά το βράδυ κόσμος άφηνε λουλούδια και έγραφε συνθήματα στον τόπο που δολοφονήθηκε ο Π. Φύσσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα