Τα χριστουγεννιάτικα ψώνια του ξεκίνησε ο Ομπάμα (ΦΩΤΟ)

Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα ψώνια του έκανε ο Ομπάμα συνοδευόμενος από τις δύο κόρες του

Υποστηρίζοντας τους μικρούς καταστηματάρχες ξεκίνησε χτες τα χριστουγεννιάτικα ψώνια του ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, καθώς με τις δύο κόρες του, Σάσα και Μαλία, επισκέφτηκαν το βιβλιοπωλείο Politics and Prose, που βρίσκεται σε μια πολυτελή συνοικία της Ουάσινγκτον, περίπου 7 χιλιόμετρα από τον Λευκό Οίκο.

Μία ημέρα μετά τη «Μαύρη Παρασκευή» στις ΗΠΑ,

την πλέον εμπορική ημέρα του χρόνου στη χώρα, οπότε τα καταστήματα κάνουν σημαντικές εκπτώσεις, ο Λευκός Οίκος επεσήμανε ότι η εξόρμηση του Αμερικανού προέδρου έγινε με την ευκαιρία του «Σαββάτου των μικρών επιχειρήσεων». Η συγκεκριμένη ημέρα θεσπίστηκε ώστε να βοηθήσει τους τοπικούς, μικρούς καταστηματάρχες να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση των αλυσίδων των εμπορικών καταστημάτων.

Φορώντας ένα πουλόβερ και ένα καφέ δερμάτινο σακάκι, ο Ομπάμα παρέμεινε περίπου 20 λεπτά στο βιβλιοπωλείο, ψάχνοντας για βιβλία. Στο διάστημα αυτό, συνομίλησε με τους άλλους πελάτες, ενώ οι κόρες του έψαχναν σε άλλα ράφια για βιβλία.

Στο τέλος, μάλιστα, ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι αγόρασε «έναν μακρύ κατάλογο» βιβλίων «για όλες τις ηλικίες, από 5 ως 52 ετών». Έπειτα, έφυγε από το βιβλιοπωλείο, αφού ευχήθηκε «καλές γιορτές» στους υπόλοιπους πελάτες, οι οποίοι τον χειροκρότησαν.

The post Τα χριστουγεννιάτικα ψώνια του ξεκίνησε ο Ομπάμα (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα