Τα tweet του βομβιστή μετά την επίθεση

Σε «ανοιχτή γραμμή» με το twitter βρισκόταν από την ημέρα της αιματηρής επίθεσης ο καταζητούμενος Τσετσένος βομβιστής της Βοστώνης, ο οποίος λίγες ώρες με την έκρηξη στον Μαραθώνιο τουίταρε τους εξής στίχους του Jay-Z: «Δεν υπάρχει αγάπη στο κέντρο της πόλης, ανθρωποι μείνετε ασφαλείς».

Ο 19χρονος καταζητούμενος έκανε χρήση του λογαριασμού του και τις επόμενες ημέρες. Την Τρίτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγραψε: «Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν

την αλήθεια, αλλά μένουν σιωπηλοί και υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν την αλήθεια, αλλά δεν ακούμε τους επειδή είναι η μειοψηφία».
Την ίδια ημέρα τουίταρε και κάποιους στίχους του Εμινεμ: «Σήμερα όλοι προσπαθούν να μιλήσουν, προσπαθούν κάτι να πουν, αλλά τίποτα δεν βγαίνει από τα χείλη τους. Απλά ένα μάτσο ασυναρτησίες».
Μάλιστα, ο αδίστακτος βομβιστής δεν δίστασε να σχολιάσει την ανάρτηση follower ο οποίος είχε ανεβάσει της φωτογραφία μιας νεκρής της επίθεσης με τον φίλο της σκυμμένο από πάνω της, όιπου έγραψε «Ψεύτικη ιστορία»
Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει επίσης και ένα tweet που έκανε την Τετάρτη: «Είμαι ένας τύπος χωρίς στρες»
Η τελευταία φορά που φαίνεται να χρησιμοποίησε το λογαριασμό του στο Twitter είναι η Πέμπτη, όταν και έκανε retweet την από το Μουφτή Ισμαήλ Mεν, τον οποίο ο καταζητούμενος βομβιστής της Βοστώνης χαρακτήριζει ως «μουσουλμάνο λόγιο».
«Η στάση σας μπορεί να αναδείξει την ομορφιά σας ανεξάρτητα με το πόσο εμφανίσημος είστε ή μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά σας, καθιστώντας σας εξιολάτρευτο».
Να σημειωθεί ότι 19χρονος Ντζοκχάρ Τσαρνάεφ δεν δίνει κανένα στοιχείο για τον εαυτό του στο Twitter. Το μόνο που αναφέρει είναι η φράση: «Salam aleikum».

Σχετικά κείμενα

Ιδού το όχημα με το οποίο διέφυγε ο «βομβιστής»

Αυτοί είναι οι Τσετσένοι που «σκόρπισαν» τον τρόμο στις ΗΠΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα