Τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Το ερωτικό δίλημμα που προκύπτει σήμερα ενώπιόν σας είναι υπερβολικά έντονο για να το αγνοήσετε. Σκεφτείτε προσεκτικά τις επιλογές σας και μη βιαστείτε να κάνετε κάτι, απλώς για να το κάνετε. Δείξτε εμπιστοσύνη στους Αιγόκερους, ειδικά αν η συμβουλή που σας δίνουν, έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας. Ξέρουν τι σας λένε.

Ταύρος Μην τα δώσετε όλα σε ένα ειδύλλιο που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα στη ζωή σας. Είναι σημαντικό να φυλάξετε δυνάμεις για αργότερα, γιατί οι δοκιμασίες που σας περιμένουν είναι πρακτικά

και συναισθηματικά πιο έντονες απ’ ό, τι έχετε ζήσει μέχρι στιγμής. Ο Άρης αναπτερώνει τα επαγγελματικά σας, ενισχύοντας τον ανταγωνισμό.

Δίδυμος Μην προσπαθείτε να προβλέψετε κάθε ενδεχόμενο, γιατί το πιθανότερο είναι πως θα αποτύχετε. Αν θέλετε να πετύχει αυτή η σχέση, θα πρέπει να ρισκάρετε- δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πορευθείτε. Προσοχή στην προσέγγιση των Αιγόκερων. Οι προθέσεις τους δεν είναι ξεκάθαρες, αλλά η δύναμή τους πάνω σας είναι απεριόριστη.

Καρκίνος Η διπλωματικότητά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των κοινωνικών σας σχέσεων. Μην πάρετε κανέναν ως δεδομένο, πολεμήστε για την εύνοια των ατόμων που σας ενδιαφέρουν, ειδικά σε επίπεδο επαγγελματικό. Θετική η εξέλιξη των οικονομικών σας. Μην υπερεκτιμήσετε, ωστόσο, τις δυνάμεις σας. Έχετε ακόμη δρόμο μπροστά σας.

Λέων Καιρός να κάνετε κίνηση προς το πρόσωπο που σας έλκει ερωτικά, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να τσαλακώσετε τον εγωισμό σας. Δεν μπορείτε να τα περιμένετε όλα από τους άλλους, μια ζωή. Ο Δίας ευνοεί τις τολμηρές διεκδικήσεις σε διαπροσωπικό επίπεδο. Μη συμβιβαστείτε με μια μέτρια σχέση, αν αυτή δεν σας καλύπτει.

Παρθένος Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε, όσο κι αν έχετε μπουχτίσει με την στατικότητα της ερωτικής σας ζωής. Σκεφτείτε πρώτα τι ακριβώς θέλετε και μην προβείτε σε δεσμεύσεις που δεν εννοείτε πραγματικά. Προσοχή στις καταναλωτικές σας συνήθειες, μην αφήσετε τα πάθη σας να σας παρασύρουν σε περίεργα και ασύμφορα μονοπάτια.

Ζυγός Ο αυστηρός σας προγραμματισμός σας βοήθησε αρκετά μέχρι ενός σημείου, αλλά πλέον έχει αρχίσει να σας κουράζει περισσότερο απ’ όσο αντέχετε. Χαλαρώστε λιγάκι, Ζυγοί, και δείτε τα πράγματα πιο ήρεμα. Ελεγχόμενη η κατάσταση των ερωτικών σας. Ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε, κι αυτό επηρεάζει καθοριστικά τη διαδικασία απόκτησής του.

Σκορπιός Στοχεύστε ψηλά και θα πετύχετε περισσότερα απ’ όσα ελπίζετε. Ο Κρόνος διευρύνει τους ορίζοντές σας και σας δίνει πρόσβαση σε άτομα και καταστάσεις που, μέχρι πρότινος, δεν πιστεύατε ότι θα γνωρίσετε. Εντάσεις σας περιμένουν στα ερωτικά σας, ειδικά αν βρίσκεστε αυτή την περίοδο σε κάποια σχέση. Διαχειριστείτε τες διπλωματικά.

Τοξότης Μια νέα γνωριμία στρέφει την προσοχή σας σε έναν καινούργιο επαγγελματικό προσανατολισμό, που σας υπόσχεται πολλά. Σκεφτείτε σοβαρά τις προτάσεις που σας γίνονται, προτού τις απορρίψετε. Η σχέση σας με έναν φίλο απ’ τα παλιά αποκαθίσταται, και μπορείτε πλέον να ξαναπιάσετε απ’ την αρχή ό, τι είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα.

Αιγόκερως Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που αγαπάτε υπερβολικά, αλλά με το οποίο συγκρουστήκατε για διάφορους λόγους, στο πρόσφατο παρελθόν. Βάλτε τον εγωισμό σας σε δεύτερη μοίρα και δεν θα χάσετε. Ανοδική η πορεία των επαγγελματικών σας. Μην αφήσετε την απαισιοδοξία των άλλων να κάμψει το ηθικό σας.

Υδροχόος Μην γυρίσετε σε έναν παλιό έρωτα που σας απογοήτευσε ξανά και ξανά, όταν επενδύσατε σ’ αυτόν. Κανείς δεν δικαιούται απανωτές ευκαιρίες, Υδροχόοι, ούτε καν εσείς. Μάθετε απ’ τα λάθη σας και προχωρήστε μπροστά. Η Αφροδίτη εντείνει τον ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα και σας φέρνει ενώπιον αρκετών πειρασμών. Δεν χρειάζεται να αντισταθείτε.

Ιχθύς Ένα σχέδιο που καταστρώσατε προσεκτικά, ανατρέπεται χωρίς να το περιμένετε, γεγονός που μάλλον θα ρίξει αρκετά την ψυχολογία σας. Δεν έχετε, όμως, την πολυτέλεια να κλάψετε τη μοίρα σας. Ανασυγκροτηθείτε και ετοιμαστείτε για την επόμενη προσπάθεια. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι έχουν μεγάλες βλέψεις από σας. Σκεφτείτε πώς θα αντιμετωπίσετε την πολιορκία τους. Πηγή: www.lifo.gr

The post Τα ζώδια της Τρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα