Θύελλα αντιδράσεων για τις δηλώσεις Πατουλίδου περί «διωγμού της Χρυσής Αυγής» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οργή έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Βούλας Πατουλίδου σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.

Οι δηλώσεις της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Απ. Τζιτζικώστα έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή τον περασμένο Φεβρουάριο και το θέμα έφερε εκ νέου στην επιφάνεια ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, χαρακτηρίζοντας την κ. Πατουλίδου

«όψιμη υμνήτρια της ΧΑ και του νεοναζισμού».

Η κ. Πατουλίδου συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τον Ηλ. Κασιδιάρη και ανέφερε ξεκάθαρα πως η Χρυσή Αυγή καταδιώκεται.

«Ο διωγμός τον οποίο υφίσταται η ΧΑ είναι και νομικά αστήρικτος και πολιτικά επικίνδυνος. Διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα» είπε τότε ο δημοσιογράφος και η Β. Πατουλίδου απάντησε:

«Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε; Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη».

Η Πατουλίδου σχολιάζοντας το γεγονός έκανε λόγο για «αστειότητες», ενώ τη Μεγάλη Δευτέρα στην παρουσίαση των υποψηφίων το συμβάν αποσιωπήθηκε τόσο από την ίδια όσο και από τον Απ. Τζιτζικώστα.

Να αναφερθεί πως στην ίδια συνέντευξη η Β. Πατουλίδου είχε επιτεθεί στον Γ. Παπανδρέου (ο οποίος την είχε επιλέξει ως υποψήφια για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης το 2006), λέγοντας: «Επιτρέπεται με όλα όσα έχουν βγει να κυκλοφορεί ελεύθερος;».

The post Θύελλα αντιδράσεων για τις δηλώσεις Πατουλίδου περί «διωγμού της Χρυσής Αυγής» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα