Τι είπαν στο τηλέφωνο Σαμαράς – Κουβέλης…

Ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς πριν από λίγο ολοκλήρωσε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλή της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη.

Σύμφωνα με το κανάλι του MEGA, ο κ. Φώτης Κουβέλης ανέφερε στο κ. Σαμαρά ότι δεν πρέπει να γίνει δεκτό κανένα

άλλο μέτρο που θα πλήξει το λαό. Από τη μεριά του, ο πρωθυπουργός απήντησε ενημερώνοντας τον με τις σχετικές θέσεις που θα έχει κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τα μέλη της Τρόικα.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει να επεκταθεί η ισχύς του τέλους των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ όπως πρόταξαν οι δανειστές μας . Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι: «Πρέπει να επιβληθεί ο ενιαίος φόρος ακινήτων που έχουν συμφωνήσει και τα τρία κόμματα» διότι αυτός ο τρόπος είναι ο πιο σωστός για τη κοινωνία αλλά έχει και το ίδιο δημοσιονομικό αποτέλεσμα.

Στη τηλεφωνική συζήτηση που είχαν, αναφέρθηκαν και για στα «κόκκινα δάνεια». Από τη μεριά του, ο κ. Κουβέλης επεσήμανε ότι πρέπει να επιμείνει ώστε να αυξηθούν οι δόσεις των δανείων, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πίστη του στο πρόγραμμα της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων που προωθεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης , Αντώνης Μανιτάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα