Τιμοσένκο: Το Κρεμλίνο έχει κηρύξει πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αποκαλυπτικές δηλώσεις προχώρησε η πρώην Πρωθυπουργός Γιούλια Τιμοσένκο καθώς υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί στην Ουκρανία σήμερα, που να μην προέρχονται από την υπάρχουσα δομή εξουσίας.

Σε συνέντευξη της στο Al Jazeera, Λόγω της πρόσφατης κρίσης που πλήττει τη χώρα της, η Τιμοσένκο ισχυρίζεται ότι όλος ο κόσμος θα χάσει την σταθερότητα του αν δεν υπάρξει αντίδραση στην κατάσταση στην Κριμαία. «Νομίζω ότι σήμερα δεν είναι η Ουκρανία που θα χάσει τη Κριμαία. Όλος ο κόσμος,

αν δεν αντιδράσει σε αυτή την κατάσταση, θα χάσει τη σταθερότητα του. Και νομίζω ότι όλοι οι κορυφαίοι ηγέτες του κόσμου θα πρέπει να το αναγνωρίσουν αυτό. Το Κρεμλίνο σήμερα έχει κηρύξει τον πόλεμο. Όχι στην Κριμαία. Όχι στην Ουκρανία. Αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε.

Την ίδια στιγμή, η Τιμοσένκο επισημαίνει ότι η Ουκρανία αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να εισέλθει σε μια ένοπλη σύρραξη, που κατά την άποψη της θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες.

Η Τιμοσένκο γρήγορα προσέλκυσε τη δημόσια υποστήριξη, παρά το γεγονός στο παρελθόν ενεπλάκη σε παράνομες επιχειρηματικές συμφωνίες και μίζες . Η ίδια ισχυρίζεται ότι ήθελε να απαλλάξει τη χώρα από τη διαφθορά, και πολλοί πίστεψαν ότι θα τα κατάφερνε.

The post Τιμοσένκο: Το Κρεμλίνο έχει κηρύξει πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα