Το «Παρασκήνιο» συνεχίζει την κοινωνική προσφορά:«Κουπόνι Υγείας» για όλους τους αναγνώστες μέχρι τέλος Ιουνίου

Μετά από επτά χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας, η εβδομαδιαία εφημερίδα «Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» που από το Σάββατο 20 Απριλίου κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, θέλοντας να ανταποδώσει τη στήριξη των αναγνωστών της και ανταποκρινόμενη στην ανάγκη κοινωνικής προσφοράς, σε συνεργασία με την «Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών», προσφέρει από το φύλλο της 27/4 και κάθε Σάββατο μέχρι τέλους Ιουνίου, ένα ειδικό «ΚΟΥΠΟΝΙ ΥΓΕΙΑΣ» για όλους τους

αναγνώστες της.
Με αυτό το κουπόνι οι αναγνώστες μας μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε σημαντικές υπηρεσίες υγείας, με ΔΩΡΕΑΝ και πλήρες τσεκ-απ που περιλαμβάνει Γενική Αίματος, Σάκχαρο, Ουρία, Χοληστερόλη, LDL, HDL, Τριγλυκερίδια, Καρδιογράφημα και Ακτινογραφία Θώρακος. Ακόμη θα τους παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με ασθενοφόρο και μια σειρά διαγνωστικών εξετάσεων σε τιμές κρατικού τιμολογίου (ΕΟΠΥΥ).
Ήδη ο αριθμός των κλινικών που ανταποκρίθηκαν και συμμετέχουν στο πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ γεωγραφικό χώρο της επικράτειας, ενώ οι συμμετοχές καθημερινά αυξάνονται.
Επιπλέον, πάντα στο χώρο της υγείας, καθιερώσαμε ειδικό θεματικό ένθετο με τίτλο «ΥΓΕΙΑ», υπό τη διεύθυνση της έγκριτης δημοσιογράφου Σοφίας Νέττα, που στόχο έχει να παρέχει σοβαρή και υπεύθυνη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις όχι μόνο στην ιατρική, αλλά και για τις διάφορες παροχές, τις προσφερόμενες καλύψεις και τα σχετικά προγράμματα απ’ όπου κι αν προέρχονται.
Αυτές μας οι ενέργειες υποστηρίζονται από ανάλογη τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφημιστική καμπάνια, αλλά και από την δημοσιογραφική προβολή που εξασφαλίστηκε στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα