Το “Σπίγκελ” αποκαλύπτει άσχημα σχέδια των Γερμανών για την Ελλάδα!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Νέα οικονομικά μέτρα προετοιμάζουν για την Ελλάδα οι Γερμανοί σύμφωνα με έγγραφο της κυβέρνησης Μέρκελ το οποίο αποκαλύπτει το γνωστό περιοδικό «ΣΠΙΓΚΕΛ».

Το περιοδικό δημοσιεύει «έκθεση» αξιωματούχων της Γερμανικής Κυβέρνησης η οποία αναλύει την κατάσταση σε διάφορες χώρες της ευρωζώνης και μεταξύ αυτών και την Ελλάδα.

Στην έκθεση διατυπώνονται και συμπεράσματα τα οποία στην ουσία είναι οι συμβουλές που δίνουν στην κυβέρνηση Μέρκελ οι Γερμανοί «ειδικοί» και η γερμανική κυβέρνηση θα τα διαβιβάσει ως συμβουλές στην Ελλάδα!

Η έκθεση αναφέρεται και σε άλλες χώρες της ευρωζώνης με όχι καλά λόγια. Μεταξύ αυτών η Ιταλία,η Ισπανία αλλά και η Γαλλία για την οποία λέει ότι «αναπνέει ικανοποιητικά» κυρίως εξαιτίας των φόρων που έχει ανακατανείμει.

Εξυπακούεται ότι η έκθεση των Γερμανών ειδικών συμπεραίνει ότι η Ελλάδα έφτασε σε αυτό το σημείο εξαιτίας των κακών διαχειρίσεων διαχρονικά αλλά δεν γράφει ούτε λέξη για τις οφειλές των Γερμανών από το 1946 και οι οποίες οφειλές θα μπορούσαν με κατάλληλη «τεχνική» βοήθεια από φίλους και όχι από «φίλους» να έχουν βάλει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης…

Τα νέα μέτρα τα ονομάζουν και τώρα διαρθρωτικές αλλαγές αλλά στην πραγματικότητα θα είναι μέτρα που θα κάμπτουν το φρόνημα ώστε να «πέσουν» υπογραφές. Το συμπέρασμα ενισχύεται από το γεγονός ότι η μόνη θετική αναφορά που κάνουν οι Γερμανοί για την Ελλάδα είναι έργα στα οποία έχουν ανάμειξη γερμανικές εταιρείες , όπως για παράδειγμα στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης…

Keywords
Τυχαία Θέματα